32% Korting Entreeticket Bobbejaanland België voor €26,90 bij Groupon

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Groupon
Aanbiedingen score+355
€26,90 €39,50 Naar deal
Aanbiedingen score+355
€26,90 €39,50 Naar deal

32% Korting Entreeticket Bobbejaanland België voor €26,90. Normaal €39,50 p.p. Bezoek de park in meerdere dagen met een goedkoopste overnachting hier. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong.

  • Entreeticket voor Bobbejaanland
  • Locatie: Olensteenweg 45 in Lichtaart, België
  • Incl. service- en administratiekosten
  • Kinderen onder de 1 meter mogen gratis naar binnen

Je ticket geeft je recht op toegang tot Bobbejaanland, het plezantste land om met de hele familie te bezoeken. Met meer dan 40 attracties is er voor iedereen wat te beleven, van de kleinste druktemakers tot de grootste gezelligheidsdieren en van gillen in de achtbaan tot chillen in de waterattracties.

Echte thrillseekers vinden goesting in achtbaan Fury, waar je meer dan 40 meter naar beneden duikt, vier inversies onderweg maakt en een topsnelheid van 106 km/u behaalt. En over wervelwinden gesproken: go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer en draai helemaal dol in de Naga Bay. Voor wat verkoeling trek je vervolgens naar de Indiana River of Wildwaterbaan.

Op de verschillende terrasjes zit je goed voor ander soort verfrissing. Parkeer even jezelf (en je kinderen in de speeltuin) en kom tot rust met een hapje en drankje. Of geniet tijdens je rustmoment van live entertainment, dat de hele dag door op verschillende locaties in het park te vinden is. Daarna is het natuurlijk verder vermaak vinden bij verborgen pareltje Naiad Waters, een nieuwe waterspeelzone. Een sprookjesachtig stukje Bobbejaanland waar een Elfenleger het watermonster Uvù bedwingt en wel wat hulp kan gebruiken. In de Herfstvakantie transformeert het gehele park naar een angstaanjagend Halloween-thema.

Uiteraard zijn er maatregelen genomen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Zo worden er minder mensen toegelaten in het park, zijn er wegmarkeringen en staan er ontsmettingsunits door het hele park. Ook worden o.a. attracties en toiletten extra vaak gereinigd. In sommige attracties zijn mondmaskers verplicht.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 8 november 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je groupon is niet je entreebewijs. Bestel je entreebewijs op reserveren.bobbejaanland.be, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bobbejaanland

Op 44 autominuten van Antwerpen – in het pittoreske Kasterlee – ligt pretpark Bobbejaanland. In het plezantste land valt voor jong en oud wat te beleven met keuze uit meer dan 40 attracties. Van achtbanen met duizelingwekkende loopings tot gigantische wildwaterbanen en prachtige draaimolens. Behalve het Wilde Westen-thema kan je de tropische jungle ontdekken en griezelen in het horrorpark. Honger gekregen van alle actie? Neem dan even pauze bij één van de verschillende cafés en restaurants voor bijvoorbeeld Belgische frieten, pizza of een verse fruitsalade.

DealsTracker.nl
Logo