Verlopen

32% Korting Entreeticket Madurodam voor 14,60 bij Tripper

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Tripper
Aanbiedingen score+667
32% Korting Naar deal
Aanbiedingen score+667
32% Korting Naar deal

32% Korting Entreeticket Madurodam voor 14,60. Normaal €21,50 p.p.. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Bezoek de nieuwe attractie The Flying Dutchman bij Madurodam!

Je komt ogen te kort bij Madurodam, het themapark in Den Haag vlakbij Scheveningen. In Madurodam beleef je het beste en mooiste van Nederland. Een park vol miniaturen, doe-dingen en attracties!

at te verwachten

 • Entreeticket voor Madurodam (t.w.v. €21,50)
 • Gratis voor kinderen t/m 2 jaar
 • Een park vol miniaturen, doe-dingen en spectaculaire attracties! 
 • In Madurodam beleef je het mooiste en beste van Nederland
 • Attracties voor de allerkleinsten, de hele familie, stelletjes en vrienden 
 • Nieuw: The Flying Dutchman! Stap in één van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland en ontdek alles over de pioniers die ons kleine land groot maakten
 • In de attractie de Waterwolf beleef je hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten
 • Ga terug in de tijd in de familieattractie Nieuw Amsterdam en versla de Engelsen 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 30 augustus 2020
 • Let op! Je dient na aankoop op de website van Madurodam een datum en tijdstip te reserveren
 • De voucher is slechts je betalingsbewijs. Je ontvangt de officiële tickets na reservering per mail. Toon de tickets vanaf je smartphone of neem ze geprint mee
 • Tijdens een bezoek gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie 
 • Exclusief parkeerkosten (€10 per dag) 
 • Kijk hier voor de actuele openingstijden 

George Maduroplein 1,
2584 RZ Den Haag

Meer informatie

Nieuwe attractie The Flying Dutchman 

Stap in Madurodam aan boord van een écht en ook één van de laatste Dakota-vliegtuigen in Nederland, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Zodra de motoren beginnen te draaien, vlieg je van de ene verbazing in de andere. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit. Dat moet je meemaken.

Madurodam is één en al beleving

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Madurodam. Moet je meemaken.

Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen en versla die woeste Waterwolf. 

Waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd? Vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en ontdek het zelf. Onderweg moet je de wereldstad wel verdedigen tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af! 

Beleef het met je eigen handen en ogen 

In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen: welke herken jij? Stroop je mouwen op, want er is werk aan de winkel. In de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Help, er spuit water uit de dijk. Steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje.

Bereikbaarheid

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Madurodam heeft een eigen parkeerterrein waar je kunt parkeren. Borden wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Parkeren kost € 10 per dag. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

DealsTracker.nl
Logo