Verlopen

32% Korting Stella Allegra Easy MDBA Elektrische Fiets voor €1499 bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 1
AD Webwinkel
Deal likes+455
€1499 €2199 Naar deal
Deal likes+455
€1499 €2199 Naar deal

32% Korting Stella Allegra Easy MDBA Elektrische Fiets voor €1499 bij AD Webwinkel. Adviesprijs is €2199. Verzending is gratis voor NL, naar BE is het €35. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Met deze e-bike kom je overal. Ontdek het drukke stadsleven, fiets door het bos. Doe alles waar je zin in hebt, de Allegra Easy MDBA brengt je er naartoe.

Gewoon een easy ride

Ontdek het drukke stadsleven, fiets door het bos. Doe alles waar je zin in hebt, deze e-bike brengt je er naartoe. Dankzij de grote accu en sterke motor zijn lange afstanden geen enkel probleem. De elektrische fietsen van Stella zijn al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland uitgeroepen. De beste e-bike is een Stella!

Een e-bike die er altijd voor je is

Met deze e-bike kom je overal. Hij is er voor je als je tegen de wind in moet fietsen, als je haast hebt maar niet bezweet aan wil komen, als je snel thuis wil zijn. De perfecte e-bike die voldoet aan al jouw wensen. Die doet waar jij om vraagt. Pech onderweg? Geen paniek! Stella biedt service op locatie, waar jij je ook op dat moment bevindt.

Groot bereik, hoog rendement, laag gewicht

Met kleine stapjes tussen de versnellingen schakel je met de Shimano derailleurversnelling gemakkelijk van de ene naar de andere. Ook nog eens geschikt voor de meest extreme weersomstandigheden.

De kracht zit ‘m in eenvoud

De Stella Allegra Easy MDBA is uitgerust met een krachtige Bafang middenmotor waardoor je eenvoudig en zonder al te veel moeite lekker kunt fietsen. Niet voor niets een easy ride.

Easy comfortabel

De Allegra Easy MDBA beschikt over een volledig aluminium frame. Extra licht en stevig. De verende voorvork en zadelpen zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van je fietstocht.

3 verschillende framematen

Het damesmodel is te verkrijgen in drie verschillende maten, namelijk S, M en L:
– S (Lichaamslengte: 1,62m – 1,73m)
– M (Lichaamslengte: 1,71m – 1,83m)
– L (Lichaamslengte: 1,83m – 1,93m)

Enkele specificaties

Accu: (8,8 Ah, 36V) 316 Wh Lithium-Ion
Motor: 
Bafang Modest
Remmen: 
V-brakesGewicht (incl. accu): 24,6 kg
Gewicht (excl. accu): 22,1 kg
Actieradius: Tot 80 km (upgrade tot 185 km)
Wielmaat: 28 inch
Garantie: tot 5 jaar (3 jaar op de accu en motor en 5 jaar op het frame). Overige losse onderdelen 2 jaar.

Levering van de fiets
– Er wordt telefonisch of per mail een afspraak gemaakt- De fiets wordt compleet geleverd
– Geheel rijklaar
– Wordt op jouw maat afgesteld
– Er wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM
– Wegens drukte duurt levering aan huis 2-3 weken
Let op: inruil is niet mogelijk.

Productspecificaties

Motor | Bafang Modest
Krachtsensor | Rotatiesensor
Ondersteuningen | 5
Accu | (8,8 Ah, 36V) 316 Wh Lithium-Ion
Accu optioneel | (14,5 Ah, 36V) 522 Wh Lithium – Ion | (17,5 Ah, 36V) 630 Wh Lithium – Ion
Actieradius | Tot 80 km (upgrade tot 185 km)
Versnellingen | Shimano derailleur 7 versnellingen
Max. snelheid | 25 km/u
Display | Bafang LED
Remmen | V-brakes
Gewicht (incl. accu) | 24,6 kg
Gewicht (excl. accu) | 22,1 kg
Framehoogte | 48, 53, 57 cm
Wielmaat | 28 inch
Kleur | Blauw
Verlichting | AXA, achterlicht geïntegreerd in accu
Zadel | Stella zadel
Kettingkast | Open kettingkast
Banden | Anti-lek banden Vredestein
Voorvork | Dual shock
Veiligheid | Axa Defender RL ringslot

Hoeveel kost het opladen van een elektrische fiets?
De kosten van het opladen van een elektrische fiets hangen af van de stroomprijs en de capaciteit van de accu.

De accucapaciteit van een gemiddelde Stella e-bike accu is 522 Watt uur. Een accu is nooit helemaal leeg, maar zeg dat er 522 Watt ingestopt moet worden voor een volle accu. Een kiloWatt (kWh) kost gemiddeld €0.0229. We hebben alleen geen 1.000 (kilo) Watt uur nodig, maar slechts 522. De kosten van het opladen van een accu zijn dan €0.229/1000*522= €0.119. Voor iets meer dan 10 cent heb je een volle accu. Laad je één keer in de week je accu op dan ben je per jaar nog geen €7.- kwijt.

Hoe moet ik met de accu omgaan?
De accu mag niet worden blootgesteld aan extreme temperaturen. Het beste kan de accu uit de houder van de fiets gehaald worden en in huis opgeladen worden. Ook is het niet goed om de accu langere tijd niet te laden. Als je de fiets (en dus de accu) langer dan een maand niet gebruikt, adviseren wij om de accu om de twee weken even op te laden. Bij kou kan de actieradius van de fiets minder zijn dan je gewend bent. Dit is een natuurlijk proces waar je niets aan kunt doen. Zodra de temperatuur stijgt loopt de actieradius weer op. Niets om je zorgen om te maken dus!

Wat is de actieradius van een elektrische fiets?
De actieradius van een elektrische fiets is het maximale aantal kilometers dat je kunt afleggen met een volgeladen accu. De actieradius van een e-bike is afhankelijk van verschillende factoren. Bekijk hier meer informatie.

Hoe kan ik de sterkte van de motor cq. de snelheid regelen?
Bij elke elektrische fiets van Stella heb je de keuze uit vijf of negen verschillende trapondersteuningen. Je kunt dus heel duidelijk aangeven hoeveel ondersteuning je van de motor vraagt.

Ik was niet thuis op het aflevermoment?
Stella neemt altijd 1 dag na de afspraak contact met je op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Hoe kom ik aan vervangende onderdelen?
Onderdelen voor Stella Fietsen

Stella levert jouw elektrische fiets helemaal compleet met alle fietsonderdelen. Jouw elektrische fiets is geheel rijklaar. Zo hoef je uiteraard nergens meer aan te denken. Tijdens de levering van de elektrische fiets, door ons eigen bezorgteam, wordt de fiets op jouw maat afgesteld. Stella biedt een aantal opties en accessoires waardoor je de elektrische fiets kunt aanpassen naar uw wensen.

Fietsonderdelen voor de elektrische fiets

Een elektrische fiets bevat veel meer belangrijke fietsonderdelen dan een gewone fiets. Zo zijn een accu, motor en accu-indicatie een aantal onderdelen die van belang zijn bij een elektrische fiets. Al spelen de banden, de bel en de verlichting bij een elektrische fiets ook een grote rol. Door goed opgepompte banden gaat de fiets sneller en verbruikt de fiets minder energie. Daarnaast ga je met een elektrische fiets sneller dan met een gewone fiets, waardoor een goede bel en verlichting essentieel zijn. De elektrische fietsen van Stella bevatten alle benodigde fietsonderdelen, zodat je veilig de weg op kunt.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo