Verlopen

33% Korting 3 kg Jones Brothers Koffiebonen bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 1
iBOOD
Deal likes+499
33% Korting Naar deal
Deal likes+499
33% Korting Naar deal

49% Korting Jones Brothers Koffie Capsules. Adviesprijs is €44,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Koffiecups of koffiebonen.

120x Jones Brothers Super Koffie Capsules

Wie houdt er niet van koffie? Nederlanders en Belgen zitten comfortabel in de top 10 van ’s werelds meest enthousiaste koffieleuten en hoeven alleen de Scandinaviërs voor ons te dulden. En logisch, want koffie is misschien wel de beste uitvinding ooit naast de Nokia 3310 (altijd weer die Scandinaviërs) en die kleine inkeping in je beschuitjes. 

Het enige nadeel: koffie kan nogal prijzig zijn. Daar heb je iBOOD voor. 

Jones Brothers Koffie

Ontevreden over het aanbod besloten ze zelf maar koffie te gaan branden. 10 jaar lang onderzochten ze hoe het beter kon en dit is het resultaat. De lekkerste koffie voor jouw Nespresso apparaat. Je hoeft ons niet te geloven; geloof de mensen die voor het leven fan zijn!

Eerlijke bonen

En dat is belangrijk, want dat houdt in dat de koffieboeren een fatsoenlijke prijs krijgen voor hun harde werk. Ook zijn de bonen van Jones Brothers Rainforest Alliance gecertificeerd. Dit betekent dat er duurzaam wordt omgegaan met de landbouwgrond en er niet willekeurig stukken regenwoud worden platgebrand. 

Zuivere koffie

In deze set ontvang je meteen 6 verschillende smaken. Een mix van ristretto, espresso, lungo en caffeinevrij waarmee je op elk moment van de dag je specifieke wensen kunt vervullen. De blends en heerlijke single origine koffiecapsules zijn ontworpen door de Jones Brothers roastmaster en bieden een geweldig keuze aan natuurlijke en subtiele smaken en sterktes. De zoete en verrukkelijke body en rijke smaak van de extra sterke GIGOLO, de hazelnoot en chocolade hints in de dark roast NOIR, of de gebalanceerde zoete kracht van de ENIGMA voor hemelse espresso shots. De stevigere en sterkere medium dark roast REVIVE met een licht bloemig aroma of de meer subtiele en citrus ELEVATE. Voor de liefhebbers van caffeïnevrije koffie is er de zacht fruitige ZEN.

We kunnen er wel over vertellen, maar eigenlijk moet je het proeven. Bakkie pleur, iemand?


Merk: Jones Brothers
Type: Koffie capsules
Verpakking: 2x 60 cups
Houdbaar tot: 01/01/2021


  • 120 capsules voor weinig
  • 6 verschillende smaken
  • Geschikt voor Nespresso machines

Kenmerken

  • Materiaal cups: Kunststof
  • 20 ristretto
  • 40 espresso
  • 40 lungo
  • 20 decaf
Deals Tracker
DealsTracker
Logo