33% Korting 360 Amsterdam Tours voor vanaf €39,99 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+355
33% Korting Naar deal
Deal likes+355
33% Korting Naar deal

33% Korting 360 Amsterdam Tours voor vanaf €39,99 bij Groupon. Adviesprijs is €60. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Over deze deal

  • Adult speurtocht over de Wallen
  • De route duurt tussen de drie en vier uur
  • Deze tour wordt standaard aangeboden in het Nederlands, Engels & Duits
  • Spannende route door de Wallen van Amsterdam
  • 6 stops vol met verrassingen en spannende activiteiten
  • Een stop met een lekker drankje
  • Geen gids; je krijgt overal aanwijzingen
  • Elke vrijdag en zaterdag; Vrijdag: 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30 Zaterdag: 15:00, 15:30, 16:00, 16:30

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Vertreklocatie: Oudezijdse Achterburgwal 117. Zorg ervoor dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 2 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau.

Over 360 Amsterdam Tours

Bij 360 Amsterdam Tours zit je goed voor een stadswandeling of fietstocht om onze hoofdstad beter te leren kennen. Er zijn verschillende tours beschikbaar om specifieke delen van de stad te (her)ontdekken. Zo leer je over de geschiedenis van de Wallen en wiet bij wandeltocht “Zeven zonden van Amsterdam”, duik je het verleden in met de “Anne Frank fietstocht” langs het huis waar Anne opgroeide en de basisschool die ze bezocht en krik je je kunstkennis op met een rondleiding door het Rijksmuseum. 360 Amsterdam Tours biedt ook rondvaarten, activiteiten-tours en food speurtochten waarin je zelf op pad gaat met de clues die je bij elke stop – onder het genot van een lokaal hapje of drankje – krijgt.

DealsTracker
Logo