33% Korting Dagaanbieding Puma boxershorts 6-pack Verrassingspakket voor €39,95 bij 1dagactie

SaveSavedRemoved 0
1dagactie.nl
Deal likes+342
€39,95 €59,95 Naar deal
Deal likes+342
€39,95 €59,95 Naar deal

33% Korting Dagaanbieding Puma boxershorts 6-pack Verrassingspakket voor €39,95 bij 1dagactie. Adviesprijs is €59,95. Verzendkosten is €4,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Heren Boxershorts.

Dagaanbieding Puma boxershorts Verrassingspakket Combi Basic/Stripe 6-pack

De altijd populaire Puma boxershorts zijn vandaag heel voordelig verkrijgbaar in onze dagaanbieding! Vandaag bestelt u 6 trendy Puma boxershorts voor slechts €39,95! Deze bodemprijs zult u niet snel ergens anders tegenkomen! Het is nog wel een verrassing welke 6 Puma boxershorts u precies zult ontvangen, want de dagaanbieding bestaat uit een verrassingspakket. Geef uw maat door via het bestelmenu en wij zorgen voor de rest! Bestel wel voordat de klok bij 0 is, want daarna zal de dagaanbieding met de Puma boxershorts verdwijnen en zal er weer een nieuwe aanbieding voor in de plaats komen.

Puma boxershorts

Puma boxershorts zijn van hoge kwaliteit en zien er modern uit. Ze hebben relatief korte pijpjes en er zijn zowel effen varianten als varianten met moderne prints. De elastische band waarin de merknaam ‘Puma’ is ingeweven, zorgt ervoor dat de Puma boxershorts goed op hun plek blijven. Het elastaan en katoen waar de boxers van gemaakt zijn zorgen ervoor dat ze comfortabel zitten en goed passen. Het verrassingspakket bestaat voornamelijk uit groene, zwart, rode, blauwe, roze en denim kleurige boxershorts. U ontvangt dus een mix van de allerleukste Puma boxershorts Combi Basic/Stripe. Het Puma boxershorts verrassingspakket is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Als u voordat u bestelt graag een idee wilt hebben van hoe de boxers eruitzien, dan kunt u een kijkje nemen bij al onze Puma boxershorts. U zult zien dat er vele mogelijkheden zijn in de Basic en Stripe collectie, dus het is echt een verrassing welke boxershorts er binnenkort bij u bezorgd zullen worden!

DealsTracker.nl
Logo