33% Korting Digimon Survive PS4 voor €33 bij Nedgame

BewarenBewaardRemoved 0
Nedgame
Deal likes+500
€33 €49,99 Naar deal
Deal likes+500
€33 €49,99 Naar deal

33% Korting Digimon Survive PS4 voor €33 bij Nedgame. Adviesprijs is €49,99. Check hier de laagste prijs elders. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

Bereid je voor op een gloednieuw Digimon survivalavontuur met Digimon Survive! Anders dan voorgaande delen ligt de focus bij Digimon Survive op het maken van lastige keuzes terwijl je probeert te leven onder extreme omstandigheden. Jouw keuzes beïnvloeden niet alleen het verloop van het verhaal en het lot van jouw vrienden, maar ook hoe jouw Digimon evolueren! Digimon Survive kent een bijzondere 2D-artstyle en strategisch perspectief tijdens gevechten wat voor een unieke ervaring zorgt.

Het verhaal vindt traditiegewijs plaats tijdens een zomerkamp. Het hoofdpersonage, Takuma, en zijn schoolvrienden Aoi en Minoru gaan naar een berucht heiligdom om meer te leren over de mysterieuze legende: het verhaal van Kemonogami.

Terwijl zij het heiligdom verkennen, ontmoet Takuma een roze monster – Koromon. Voordat zij kennis kunnen maken, wordt de lucht gevuld met afgrijselijk geschreeuw. Takuma en Koromon haasten zich er naar toe en ontdekken een groep monsters die Takuma’s klasgenoten aanvallen. Wanneer Takuma hen probeert te redden, verandert Koromon in Agumon; en samen weten zij de monsters te verjagen. Nadat de directe dreiging is verdwenen, realiseren zij zich dat zij nog helemaal niet veilig zijn, omdat zij naar een vreemde nieuwe wereld zijn gebracht…

– Overleef onder barre omstandigheden in een vijandige wereld!
– Jouw keuzes beïnvloeden het verhaal en de Digivolutions van je Digimon
– Het lot van jouw vrienden ligt in jouw handen…
– Speel het verhaal opnieuw om andere plotwendingen en eindes te zien!
– Turn-based en strategisch gevechtsysteem

DealsTracker
Logo