Verlopen

33% Korting Entreeticket Attractiepark DippieDoe Best voor €11 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+667
€11 €16,95 Naar deal
Deal likes+667
€11 €16,95 Naar deal

33% Korting Entreeticket Attractiepark DippieDoe Best voor €11. Normaal €16,95 p.p. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Attractiepark DippieDoe is hét attractiepark in Brabant voor kinderen t/m 12 jaar! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel in de Dreumesbaai. DippieDoe, daar wil iedereen naar toe!

Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe!

Attractiepark DippieDoe is het attractiepark in Brabant voor kinderen t/m 12 jaar! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel met je kleintje in de Dreumesbaai. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk, weersonafhankelijk en coronaproof. Binnen en buiten is van alles te doen. Gelegen bij recreatiepark Aquabest, nabij Eindhoven. Naast de A2, dus uitstekend bereikbaar! Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar Attractiepark DippieDoe toe!

Buitenhaven

Beleef spanning en plezier in de Buitenhaven van DippieDoe! Buiten zijn er verschillende attracties waar je jezelf uren kan vermaken. Het attractiepark heeft buiten twee achtbanen, een zweefmolen, een strandkussen XXL, een schommelschip, mini reuzenrad, midgetgolfbaan een Angry Birds speeltuin en nog veel meer! Ouders mogen natuurlijk mee in alle attracties.

Rust tussendoor even uit op het service terras van Attractiepark DippieDoe. Kijk uit over de waterplas van Aquabest waar je strandgasten kan zien genieten van een dagje uit en waar de waterskiërs voorbij racen. Prachtig uitzicht gegarandeerd!

Binnenhaven

De Binnenhaven van DippieDoe is een heus klimparadijs! Met een klimtoren waar je tot het plafond kan klimmen, de Klauter Kajuit waar je overal rond kan en een Dreumesbaai waar je dreumes kan leren lopen en diverse structuren en speelelementen kan ervaren. Verder is er een reuze glijbaan, een vrije val, een ballenbak en een draaimolen! Attractiepark DippieDoe is er voor ieder kind!

Combiticket = Gratis entree strandpark Aquabest

Met jouw entree ticket van DippieDoe krijg je GRATIS toegang tot het naastgelegen strandpark van Aquabest. Neem dus vooral je zwemkleren mee en neem na het spelen een verfrissende duik in de waterplas.

Bezoekers kunnen veilig naar DippieDoe toe. Het park is volledig coronaproof. Er zijn diverse maatregelen genomen om bezoekers een veilige dag uit te bezorgen. Lees alle maatregelen en informatie rondom COVID-19 op de website van DippieDoe.

Bestel nu jouw tickets! LET OP: gekochte tickets zijn geldig tot en met 31 oktober 2020. Je ontvangt je tickets direct na aankoop per e-mail.

DealsTracker
Logo