Verlopen

33% Korting Entreeticket Discover Rembrandt His Life and All his Paintings voor €10 bij Tripper

SaveSavedRemoved 0
Tripper
Deal likes+302
€10 €15 Naar deal
Deal likes+302
€10 €15 Naar deal

33% Korting Entreeticket Discover Rembrandt His Life and All his Paintings. Normaal €15. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Kom naar Discover Rembrandt – His Life and All his Paintings

Ontdek alle 350 schilderijen van Rembrandt, gereproduceerd en geëxposeerd in volgorde van ontstaan. Discover Rembrandt brengt een ode aan de grootste Hollandse meester ooit!

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor Discover Rembrandt – His Life and All his Paintings (t.w.v. € 15,00)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 7 jaar
  • Ontdek het complete oeuvre van Rembrandt, bestaande uit 350 schilderijen
  • Zie ook werken die zijn gestolen, beschadigde en zich bevinden in privecollecties! 
  • Bekijk de reproductie van de Nachtwacht, inclusief het gedeelte dat in 1715 werd afgesneden!
  • Een unieke tentoonstelling die je moet zien! 

Voorwaarden

  • De voucher is geldig tot en met 1 september 2019
  • Reserveren is niet nodig
  • De voucher is je entreebewijs. Toon de voucher vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar Discover Rembrandt
  • Dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00

Locatie

RAI Amsterdam

Europaplein 24,
1078 GZ Amsterdam

Meer informatie

Bekijk alle 350 schilderijen van Rembrandt, gereproduceerd op ware grootte en geëxposeerd in de volgorde van hun ontstaan! Discover Rembrandt – His Life and All his Paintings is een tentoonstelling die een bijzonder overzicht geeft van Rembrandt’s complete oeuvre aan schilderijen. De tentoonstelling brengt een ode aan de grootste Hollandse meester ooit. Nooit eerder werd zijn oeuvre, dat verspreid is geraakt over de hele wereld, zo mooi en compleet bij elkaar gebracht. De werken uit museumcollecties, maar ook die uit privécollecties, inclusief de gestolen en beschadigde schilderijen.

Circa 350 schilderijen worden tegenwoordig aan Rembrandt toegeschreven. Slechts 41 daarvan bevinden zich in Nederlandse collecties, de overige zijn verspreid geraakt over ruim 18 landen. Alle schilderijen zijn te zien in Discover Rembrandt, ook de ruim 50 schilderijen die momenteel niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings geeft een dieper inzicht in de kunst en het leven van een van de grootste kunstenaars uit de wereldgeschiedenis, en geeft bezoekers de kans de vele inzichten die 50 jaar Rembrandt-onderzoek heeft opgeleverd te leren kennen.

Bereikbaarheid

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.

Metro 52 is een directe verbinding van Amsterdam Centraal naar RAI Amsterdam (station Europaplein) en stopt voor de RAI. Vanaf station Amstel bereikt u ons met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein). Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein.

Kijk voor meer informatie op de website van Discover Rembrandt.

DealsTracker.nl
Logo