33% Korting Entreeticket Kinderstad Heerlen voor €7,95 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 2
Actievandedag
Deal likes+433
€7,95 €12 Naar deal
Deal likes+433
€7,95 €12 Naar deal

33% Korting Entreeticket Kinderstad Heerlen voor €7,95. Normaal €12 p.p. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Achtbanen, draaimolens, glijbanen, botsauto’s, trampolines, klauterkasteel, klimvulkaan én een wildwaterbaan. Het is er allemaal in Kinderstad Heerlen. Kom jij ook?

Wat krijg je?

  • Entreeticket voor Kinderstad Heerlen voor personen vanaf 2 jaar

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 oktober 2022 tijdens reguliere openingstijden. Ook geldig op feestdagen.
  • Toegang: je ontvangt jouw e-tickets na aankoop. 1 e-ticket is voor 1 persoon. Toon deze elektronisch of print ze uit.
  • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers maar niet alle attracties zijn geschikt voor mindervaliden.
  • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.
  • Parkeren: € 1,50 per dag per auto.
  • COVID-19: in verband met de extra veiligheidsmaatregelen zijn enkele attracties gesloten en bepaalde attracties toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Kinderstad Heerlen

Bij Kinderstad Heerlen hebben de kinderen het voor het zeggen: hier mogen (groot)ouders en begeleiders toekijken terwijl de kids zich vermaken. Weer of geen weer, hier kunnen kleintjes de hele dag spelen. Maak je klaar voor een dag rondjes draaien in de draaimolen. Of beleef een spannend avontuur in de wildwater baan. En probeer vooral niet nat te worden. Je hoeft je geen seconden te vervelend in Kinderstad Heerlen. Springen, klauteren, rennen, klimmen. Het kan er allemaal. Zelfs de allerkleinste kunnen uitrazen in het mega doolhof vol touwen, ballen, glijbanen en klimrollen. Voor de echte waaghalzen is er een leuke achtbaan waarin je rondjes over de baan draait. Durf jij het aan? Ouders kunnen op een van de overdekte terrassen plaatsnemen. Oh, en ook leuk: het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

DealsTracker
Logo