Verlopen

33% Korting Google Chromecast v3 (2018) bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+322
33% Korting Naar deal
Deal likes+322
33% Korting Naar deal

33% Korting Google Chromecast v3 (2018). Adviesprijs is €39. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,95.

Leuk zo’n smart TV, maar wat nu als die ene app niet wordt ondersteund of geen updates meer krijgt? Of wat nou als je sowieso geen smart TV hebt staan, maar wel al je favoriete streamingdiensten wilt gebruiken? Heel simpel, dan koop je een Chromecast 3, de nieuwste telg uit de Chromecast familie.

Met dit apparaatje kun je met een druk op de knop audio, video, foto’s en noem maar op streamen vanaf je favoriete apparaten.

Inpluggen en gaan

Je sluit de Chromecast 3 aan op een HDMI poort van je TV, sluit de voeding aan via USB en je kunt aan de slag. Nu kun je diensten zoals Netflix, Spotify, YouTube, Videoland en nog veel meer op je tv kijken, zo vanaf je laptop, computer, smartphone of tablet. Als je bijvoorbeeld in de Youtube app zit, druk je op de ‘Cast’ knop, kies je een video en klaar. Met dit apparaatje gaat er dus een wereld aan entertainment voor je open!

Vernieuwingen

Om te beginnen biedt deze generatie een betere verbindingssnelheid en Full HD beeldkwaliteit (1080p) met 60 frames per seconden. Ter vergelijking: de voorganger streamde in HD met maximaal 720P op 60fps, of 1080P op 30 fps. Voor de oningeweiden: het aantal frames per seconde is bepalend voor de beeldkwaliteit van een video. Hoe hoger het aantal frames, des te beter de beeldkwaliteit. Dus met deze upgrade naar 60 fps zullen je video’s nog vlotter afgespeeld worden. Ook is het design vernieuwd waardoor deze generatie Chromecast er nog strakker uitziet.

Een eenvoudigere manier om snel content vanaf je laptop, tablet of smartphone te streamen naar je tv is er niet.

Merk: Google
Type: Chromecast 3 Mediadongle
Garantie: 2 jaar


  • Stream audio en video naar je tv
  • Full HD beeld, 60 fps
  • Werkt met YouTube, Netflix, Spotify en meer

Dit product is afkomstig uit de VS, een verloopstekker wordt meegeleverd.

Weergave: video, audio, foto
Aantal HDMI-uitgangen: 1
Domotica platform: Google Assistant
Draadloze verbinding
Model: Versie 3
WIFI-standaard: Wireless AC

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo