Verlopen

33% Korting Onverwoestbare Belkin Apple Lightingkabel voor €19,95 bij 6deals

SaveSavedRemoved 0
6deals
Deal likes+399
€19,95 €29,95 Naar deal
Deal likes+399
€19,95 €29,95 Naar deal

33% Korting Onverwoestbare Belkin Apple Lightingkabel voor €19,95. Adviesprijs is €29,95. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €3,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Telefoon accessoires.

Bestel 2 voor €17,50 per stuk en bespaar 12%

EXTREEM STERK
De DuraTek-kabel is niet zomaar een kabel. Hij is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit met het oog op ultieme duurzaamheid. Aramidevezels versterken de bedrading aan de binnenkant voor extra stevigheid, slijtvast nylon vormt een robuuste buitenmantel en zeer flexibel isolerend materiaal minimaliseert schade die kan ontstaan door wrijving. De stevigheid die door deze veerkrachtige ingrediënten wordt geboden, wordt nog versterkt door slimme details in het ontwerp die de kabel extra ondersteunen op de plekken die het meest onder druk komen te staan. Hierdoor is het eindproduct zelfs bestand tegen de meest veeleisende routines. Deze DuraTek-kabel is vrijwel onverwoestbaar en zal uw hoogste verwachtingen overstijgen.

• DuraTek™ Lightning/USB-A-kabel
• Gemaakt voor: iPhone / iPad MFi-gecertificeerd
• Met aramide verstevigde geleiders voor extra duurzaamheid
• Langere, flexibele trekontlasting waardoor spanning geabsorbeerd wordt en beschadiging van de kabel door buigen wordt voorkomen
• Dubbel gevlochten nylon vormt een flexibele en duurzame kabelmantel
• Connectors met een behuizing van aluminium ter bescherming van de elektrische schakelingen
• Flexibel isolerend materiaal helpt wrijving voorkomen
• Lengte: 1,2 meter
• Ondersteunt opladen met 2,4 A
• 5 jaar garantie

INTERNE VERSTEVIGING
Een van de meest bepalende ingrediënten voor de ongekende stevigheid van de DuraTek-kabel is aramidevezel. Dit extreem sterke materiaal wordt ook gebruikt ter versteviging van beschermende kleding en producten als tennisrackets en surfplanken waarvoor duurzaamheid essentieel is. Aramidestrengen zijn in de DuraTek-kabels geïntegreerd en zijn flexibel zonder dat ze oprekken waardoor ze de structuur bieden die nodig is om de draden aan de binnenkant tegen beschadiging te beschermen.


DUBBEL GEVLOCHTEN NYLON

De kabelmantel is gemaakt van eersteklas nylon waardoor slijtage bij vervoer of bijvoorbeeld schuren tegen een nachtkastje wordt voorkomen. Een dubbele vlecht, een techniek die gebruikt wordt bij het maken van touwen, biedt extra stevigheid en grotere belastbaarheid.

FLEXIBELE ISOLATIE
Isolerend materiaal beschermt de draden binnenin de kabel tegen beschadiging bij buigen en strekken. Sommige vormen van isolatie kunnen voor stijfheid zorgen, waardoor de algehele soepelheid van de kabel vermindert. Het zeer flexibele isolerende materiaal in de DuraTek-kabel daarentegen, minimaliseert wrijving, waardoor de kabel eenvoudig meebuigt terwijl de draden aan de binnenkant tegen beschadiging beschermd worden.

BETERE TREKONTLASTING
De trekontlasting, op de plek waar de kabel en de connector samenkomen, is gemaakt van flexibel TPE en is langer dan bij andere kabels. De extra lengte en flexibiliteit helpen bij het absorberen van spanning en verstevigen de verbinding tussen de kabel en de connector om losraken te voorkomen. TPE is niet alleen flexibel, maar ook gladder en milieuvriendelijker dan PVC.

Belangrijkste kenmerken:
1 Aramidevezel, een bijzonder sterk synthetisch vezel, is gebruikt voor versteviging van de geleiders en betere bescherming
2 Aarddraad biedt extra bescherming
3 Geïsoleerde geleiders voorkomen wrijving en bieden meer flexibiliteit en bescherming
4 Dankzij de gebruikte vlechttechniek en gemetalliseerde Mylar-afscherming wordt de kabel beschermd tegen elektromagnetische interferentie van buitenaf
5 De kabelmantel van thermoplastisch elastomeer (TPE) is zacht, plooibaar en milieuvriendelijk
6 Slijtvaste dubbel gevlochten nylon buitenzijde voor grotere duurzaamheid

Algemene voorwaarden van 6deals
• Bij aankoop zijn de algemene voorwaarden van 6deals van toepassing
• 6deals hanteert de wettelijke bedenktijd van 14 dagen
• Na je aankoop ontvang je via de e-mail een bevestiging van 6deals
• Exclusief €3,95 verzendkosten.

DealsTracker.nl
Logo