Verlopen

33% korting Samsung Robotstofzuiger (VR20K9350WK) bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+335
33% Korting Naar deal
Deal likes+335
33% Korting Naar deal

33% korting Samsung Robotstofzuiger (VR20K9350WK), verzending €8,95. Normaal €899, elders laagst nu met aanbieding €699. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Samsung Powerbot Robotstofzuiger | VR20K9350WK

Behoor jij ook tot die volksstam die zo een gruwlijke hekel heeft aan het noodzakelijke kwaad dat stofzuigen heet? Dan wordt het tijd voor een Samsung POWERbot robotstofzuiger die je dit werk uit handen neemt. Hij verorbert stof en vuil met volle kracht, ongeacht op welk vloertype hij werkt en, daarbij doet hij zijn werk erg stil. Hij produceert slechts 78 dB. 

Het huis wordt gereinigd, jij hebt meer tijd voor andere dingen. Wat kun je daar nou niet fijn aan vinden? 🙂

Zeer hoge zuigkracht

Met zijn krachtige motor ontdoet de POWERbot ieder oppervlak van vuil en stof, of het nou tapijt, hardhout en tegels zijn: hij reinigt. Punt. Cyclone Force technologie zorgt voor een extreme zuigkracht gedurende een lange tijd. Het genereert een sterke kracht die stofdeeltjes circuleert door de binnenkamer, vuil wordt dan gescheiden van de lucht en gezeefd in de buitenkamer waardoor het filter weer langer schoon blijft. Schoon, schoon, schoon! Maar het gaat nog verder.

Zijn hoogpresterende FullView Sensor2.0 bestrijkt een breed gebied en ziet zelfs bijzonder kleine of smalle obstakels. Wanneer de Powerbot bij een hoek van de kamer komt, reinigt hij  die dan drie keer, met 10% extra zuigkracht. En dankzij de bredere borstel bestrijkt hij een groter gebied en is hij sneller klaar.

Functionaliteit

Tevens wordt schoonmaken met een POWERbot uitermate makkelijk. Zo kun je op afstand aanwijzen waar gezogen moet worden middels Point Cleaning. Je laat hem zien waar vuil ligt door de laser voor de POWERbot te schijnen waarna hij de aangewezen route reinigt. Start een reinigingsbeurt met een druk op de knop van je smartphone en de rest gaat vanzelf. Of kies een reinigingsmethode die het beste is voor het te reinigen oppervlak. Het kan allemaal.

De weg vinden

De weg vinden in huis doet hij als geen ander middels het Visionary Mapping Plus systeem dat bestaat uit sensoren en een ingebouwde digitale camera. Hiermee wordt de snelste zuigroute uitgestippeld en gevolgd. Ook kan de POWERbot via Select & Go voor een kaart van het hele huis zorgen welke in de smartphone-app wordt weerggeven. Hierin kun je vervolgens een kamer individueel selecteren om precies aan te geven welke gebieden hij moet stofzuigen.

Gaat gewoon door

Dankzij de geoptimaliseerde Easy Pass wielen passeert de POWERbot de meeste obstakels met gemak, waardoor hij ongehinderd kan doorwerken wanneer je niet aanwezig bent. Tevens staat hij 20 mm van de grond, dus heeft hij veel minder kans om aan iets vast te blijven zitten. En opladen? Dankzij de Automatic Charge functie rijdt hij automatisch terug naar het dockingstation om zichzelf op te laden. Als de accu vol is, gaat hij terug naar de laatste locatie en hervat hij het schoonmaken.

Zelfs obstakels zijn geen probleem. Met Virtual Guard voorkom je dat hij niet in aanraking komt met kostbare meubelstukken of de slaapplaats van een huisdier. Even activeren met één druk op de knop, en instellen waar je de robot niet wilt hebben. Klaar!

Met deze Samsung POWERbot heb je dus een digitale schoonmaker in huis die je dat vervelende klusje keer op keer uit handen neemt. En uiteraard is hij ook geschikt voor mensen die geen hekel aan stofzuigen hebben. Want die hebben met deze POWERbot meer tijd omhanden. 🙂

Merk: Samsung
Type: POWERbot robotstofzuiger (VR20K9350WK)
Kleur: zwart
Garantie: 2 jaar


  • Vindt zelfstandig de weg
  • Soepel doorlopende wielen
  • Hoge zuigkracht op alle vloertypen

Stofverzameling
Type: Cyclone Force
Capaciteit: 0.7 ℓ

Prestaties
Oplaadtijd: 240 minuten
Gebruiksduur: 30 / 60 / 90 (Turbo/Normal/Silent modus)
Schoonmaaksnelheid: 0.32 m/sec
Charger Max Consumption Power: 75 W
Geluidsniveau: 78 dBA

Algemeen
Bediening Display: Touch
Auto-Docking
Afstandsbediening

Accessoires
Virtual Guard: 1 EA

Gebruiksgemak
Visionary Mapping System
Scheduling
Wifi Control

Schoonmaakstanden
Automatisch
Handmatig
Vlek
Point Cleaning
Turbo Mode
Stof Sensor Mode
Silence Mode

Afmetingen: 378 (B) x 135 (H) x 362 (D) mm

DealsTracker.nl
Logo