Verlopen

33% Korting Ticket DierenPark Amersfoort voor €18,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+355
€18,50 €27,50 Naar deal
Deal likes+355
€18,50 €27,50 Naar deal

33% Korting Ticket DierenPark Amersfoort voor €18,50 bij Tripper, normaal €27,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

In DierenPark Amersfoort klim en klauter je onder, boven en tussen de dieren. Glijd langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder grond.

Wat te verwachten

 • Entreeticket DierenPark Amersfoort (t.w.v. €27,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • betreed de mysterieuze leeuwenkerker die je leidt naar de koning van de dieren
 • Ontdek levensgrote dino’s in het vernieuwde Dinobos
 • ontmoet de reusachtige olifantenfamilie in het Rijk der Reuzen
 • Dompel je in de meivakantie (22 april t/m 7 mei) onder in de wereld van poep tijdens het gratis evenement Poep & ZOO 
 • Er zijn diverse speel -en horecagelegenheden 
 • Leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag en tijdstip
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Exclusief parkeerkaart (€9,50)
 • Dagelijks geopend.

Meer informatie

DierenPark Amersfoort

Dé dierentuin voor kinderen

Je ontdekt de natuur in het bos vol avontuur. In DierenPark Amersfoort klim en klauter je onder, boven en tussen de dieren. Glijd langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!

Terwijl je lekker klautert en glijdt, kom je van alles te weten over de natuur ver weg, maar ook dichtbij. Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, ontmoet de reusachtige olifantenfamilie in het Rijk der Reuzen, kijk samen met de giraffen uit over de Savanne en betreed de mysterieuze leeuwenkerker die je leidt naar de koning van de dieren.

In DierenPark Amersfoort lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger en hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle in De Nacht. Ondertussen krioelt het van de insecten, reptielen en amfibieën in het Honderdduizend Dierenhuis.

De stoere avonturiers ontdekken in het Dinobos levensgrote dino’s. Reis terug in de tijd en ontdek welke dinosaurussen miljoenen jaren geleden op aarde leefden. Maar pas goed op! Onheil ligt op de loer…

Er valt een heleboel te ontdekken in het bos van DierenPark Amersfoort. Een dagje uit is een unieke beleving voor de hele familie! Beleef met je papa, mama, opa, oma en vriendjes onvergetelijke ontmoetingen met onze dierbewoners en vier dit jaar de 75e verjaardag mee! DierenPark Amersfoort ontdek je midden in het land, midden in het bos!

Poep & Zoo

In de meivakantie zit er een luchtje aan DierenPark Amersfoort… Dompel je onder in de wereld van poepBezoek het Poep-lab en voel, ruik en ontdek alles over stront! Houd al je zintuigen (en vooral je neus) paraat. Tijdens het gratis evenement Poep & ZOO leer je een hoop over de grote boodschap van dieren én jezelf. Hoe gezond is jouw stront? Na een spetterend dagje uit ben je een echte poepexpert! 

Bereikbaarheid

Het park beschikt over een eigen parkeerterrein, een parkeerkaart kost €9,50. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

DealsTracker
Logo