Verlopen

33% Korting Ticket Ripley’s Believe it or not! Amsterdam voor vanaf €9,99 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+355
€9,99 €15 Naar deal
Deal likes+355
€9,99 €15 Naar deal

33% Korting Ticket Ripley’s Believe it or not! Amsterdam voor vanaf €9,99 bij Groupon. Adviesprijs is €15. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Verwonder je over de zeldzame mensheid en dito kunstwerken die de wereld rijk is en kom overal waar je loopt bijzondere voorwerpen tegen.

  • Entreeticket voor kinderen of volwassenen
  • Locatie: Dam 21 in Amsterdam
  • Geldig t/m 31 december 2022

Robert Ripley maakte er zijn levenswerk van de wereld rond te reizen om de meest opmerkelijke natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden te verzamelen. Zijn vondsten worden in dit museum tentoongesteld om de essentie van oude beschavingen en hedendaagse kunst te bewaren voor toekomstige generaties

Het imposante gebouw staat bomvol levensgrote poppen van mensen die in het boek van Guinness World Records te vinden zijn. Zo kan je o.a. op de foto met de langste man ter wereld of met een van de dames die traditiegetrouw elk levensjaar een extra ring om haar nek laat plaatsen. Ook vind je de meest bijzondere kunstwerken die de naamgever – ontdekkings- en wereldreiziger – in zijn zoektocht naar het ‘ongelooflijke’ en ‘bizarre’ is tegengekomen.

En terwijl je kennismaakt met de zeldzame mensheid en dito kunstwerken die de wereld rijk is, verdwaal je in de Space Tunnel en speel je met optische illusies en interactieve mind-games. Ook kom je overal waar je loopt bijzondere voorwerpen tegen. Denk bijvoorbeeld aan de kaak van een reuzenhaai, een stukje Berlijnse muur en een enorme robot. Of je neemt plaats in de 5D-bioscoop waar je een eigen Virtual Reality-bril op krijgt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor entree voor Ripley’s Believe It Or Not! vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2022 op alle openingsdagen. Openingstijd: 11:00. Sluitingstijd: 19:00. Laatste entree: 18:00.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: online inwisselen op ripleys.com/amsterdam/groupon, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: toon je ticket(s) bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen jonger dan 14 jaar hebben uitsluitend onder begeleiding van een volwassene toegang. Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ripley’s Believe It Or Not!

Dit interactieve museum op de Dam laat je kennismaken met intrigerende, vreemde en bijzondere aspecten van het leven. Ripley’s is geschikt voor jong en oud, telt maar liefst vijf verdiepingen en biedt meer dan 500 bizarre exposities voor urenlang vermaak. Je verkent het museum in je eigen tempo en wandelt door 19 unieke galerijen. Met uitzicht op de historische Dam en een groot deel van de hoofdstad kan je na je bezoek plaatsnemen in de ruime loungeruimte op de bovenste verdieping voor een kop koffie of een glaasje fris met wat lekkers.

DealsTracker
Logo