UITGELICHT
Verlopen

34% Korting Solis Barista Perfect Pro 118 + Caffissima 1611 Espressomachineset bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 3
iBOOD
Deal likes+288
34% Korting Naar deal
Deal likes+288
34% Korting Naar deal

34% Korting Solis Barista Perfect Pro 118 + Caffissima 1611 Espressomachineset. Adviesprijs is €649. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €8,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Espressomachines.

Solis Barista Perfect Pro 118 & Caffissima 1611 | Extra Accessoireset t.w.v. €50,-

Je houdt van een goede kop koffie of thee en bent op zoek naar een goede machine, zodat dat oude barrel eindelijk de deur uit kan. Nou, mogen wij je dan voorstellen aan de Solis Barista Perfect Pro 118? Dit is een goede espressomachine voor zowel beginners als gevorderden. Hij wordt geleverd met een goede koffiemolen – een Caffissima 1611 – en een extra accessoireset t.w.v. €50,-!

Waarom een halfautomaat?

Dit apparaat is eenhalfautomaat en dat brengt tal van voordelen met zich mee. Zo heb je bij het zetten van je zwarte goud meer controle over wat je doet. Je kunt de maalgraad en dosering nauwkeuriger aanpassen waarmee je de extractie verbetert en de kwaliteit van je espresso of koffie verhoogt. Zodoende is dit een espressomachine met heel veel mogelijkheden.

Intelligente lagedruk voorperculatiefunctie

Door het gebruik van de lagedruk voorperculatiefunctie is de smaakbeleving bij ieder kopje koffie optimaal. Dit houdt in dat versgemalen koffie lichtjes en zachtjes bevochtigd wordt bij het zetproces. Zo kan dit probleemloos uitzetten voor gelijkmatige extractie en komen de smaakaroma’s in de koffieboon zo optimaal mogelijk vrij. Daarbij zorgen de Italiaanse hogedrukpomp van maximaal 15 bar en de elektronische temperatuurregeling ervoor dat je espresso razendsnel gereed en consistent verwarmd is. Het resultaat? Een ware smaaksensatie.

Stoomfunctie

Met de stoomfunctie van de Barista Perfect Pro 118 maak je het perfecte ‘micro melkschuim’, dit is een essentieel onderdeel voor selecte koffiespecialiteiten. Een RVS melkkannetje wordt meegeleverd dus je kunt gelijk aan de slag. Voor de welkome afwisseling gebruik je de heetwaterfunctie om een kop thee te bereiden.

De maler en de boon

Door het UV-bestendige bonenreservoir blijft de kwaliteit van de bonen ook buiten de originele verpakking zoveel mogelijk behouden. En met 60 (!) verschillende beschikbare maalinstellingen bepaal je zelf de sterkte van je koffie, van superfijn tot grof, waarna deze rechtstreeks in de filterhouder gemalen wordt. En ja: iedere soort koffieboon! Waar je smaak ook naar uitgaat, met een Perfect Pro 118 kun je er koffie mee zetten. 

Precies doseren

Tevens kun je gebruik maken van een Razor precision dose trimming tool, deze is uniek en zorgt ervoor dat je de precieze hoeveelheid koffie in de filterdrager kan plaatsen. Vervolgens druk je de koffie aan met de uitneembare tamper en plaats je de filterdrager in de actief verwarmde zetgroep. Het enige wat rest, is het selecteren van het gewenste aantal kopjes (één of twee tegelijk) en het instellen van de gewenste kopjesgrootte. Deze functies helpen je enorm bij het bereiden van een heerlijk smakende espresso, iedere keer weer.

Filterbakjes

De Barista Perfect Pro 118 wordt geleverd met filterbakjes voor enkele en dubbele shots. Voor de minder ervaren barista’s worden ook dubbelwandige bakjes meegeleverd waarmee het makkelijker is om een goede espresso te zetten zonder al te veel de maalgraad te verstellen.

Tip van ons, voor jou

De beste smaak is het resultaat van kwaliteit en vers gebrande koffie die is gemalen vlak voordat deze wordt gezet. De smaak van koffie is op z’n best tussen de 1 en 6 weken na het branden. Probeer dus altijd koffie te kopen waarop de datum staat wanneer de bonen zijn gebrand, zoals de Brander1 bonen die wij regelmatig op iBOOD aanbieden. :) Bij bonen waarop slechts de houdbaarheidsdatum staat vermeld is het onmogelijk te weten wanneer de bonen zijn geroosterd. Gebruik daarnaast koffiebonen van hoge kwaliteit en de meegeleverde Caffissima 1611 koffiemolen, voor een optimaal resultaat.

Met accessoires!

Maar met deze deal haal je niet alleen een espressomachine en een Solis Caffissima bonenmaler in huis. Naast de standaard accessoires zoals de eerder genoemde filterbakjes en het RVS melkkannetje, ontvang je – bij deze deal extra! – een Coffee Knock-Box Black uitklopbak, 1 liter Solis Solipol Special ontkalkingsmiddel en 10 reinigingstabletten .

Deze veelzijdige machine is het geheim achter de perfecte espresso en vele andere koffiespecialiteiten, en is een gouden aankoop voor iedere koffieliefhebber.

Merk: Solis
Type: Barista Perfect Pro 118 Espressomachine | Bonenmaler | Accessoires
Garantie: 2 jaar


 • Stoom- en heetwaterfunctie
 • Instelbare maalgraad en dosering
 • Voorperculatie voor een optimale smaakbeleving

Kenmerken

 • Temperatuurregelsysteem met koelfunctie
 • Elektronische temperatuurregeling
 • Hogedrukpomp (15 bar)
 • Uitneembare tamper
 • Warmhoudplaat
 • Energiebesparingsfunctie

Dit ontvang je

 • Solis Barista Perfect Pro (Type 118)
 • RVS melkkannetje
 • Enkel- en dubbelwandige filterbakjes
 • Solis Caffissima Grinder (Type 1611)
 • Solis Coffee Knock-Box Black uitklopbak
 • Solis Solipol Special ontkalkingsmiddel, 1 liter
 • Solitabs – 10 reinigingstabletten
DealsTracker
Logo