34% Korting XYZprinting da Vinci miniMaker 3D-Printer Zwart Bol

BewarenBewaardRemoved 0
Bol.com
Deal likes+266
€154 €233,68 Naar deal
Deal likes+266
€154 €233,68 Naar deal

34% Korting XYZprinting da Vinci miniMaker 3D-Printer Zwart Bol. Adviesprijs is €233,68. Check hier het prijsoverzicht voor de laagste prijs elders. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere 3D printers.

Ontdek 3D-printen

XYZprinting da Vinci miniMaker is een zeer goede basis-3D-printer die betrouwbaar, makkelijk te gebruiken en veilig voor thuis is. Omdat de printer met veel verschillende materialen kan werken, is hij ideaal voor het maken van allerlei soorten creatieve prints, van huishoudelijke artikelen tot speelgoed.

Altijd perfecte prints

Maak je keuze uit het assortiment materialen van XYZprinting, waarvan de kwaliteit getest is om uitstekende resultaten te leveren. Met onze software-tool, XYZmaker Suite, worden de beste materiaalinstellingen automatisch voor je gemaakt. Laad gewoon je 3D-model en klik op ‘printen’.

Veelzijdigheid met materialen

De da Vinci miniMaker is veelzijdiger. Met zijn *open filamentsysteem, kan je experimenteren met materialen van andere merken. Je kunt ook metallic en carbon PLA-3D-prints maken, met een eenvoudige upgrade naar onze Hardened Steel Nozzle.

*Open filamentsysteem is alleen beschikbaar voor de gele da Vinci miniMaker (exclusief XYZprinting eShop-model)

Probleemloos, van start tot print

Alle stappen zijn probleemloos. Met onze XYZmaker 3Dkit-app, kan je je eigen modellen ontwerpen met eenvoudig te gebruiken 3D-tools, of gewoonweg een bestaand 3D-bestand aanpassen. En de da Vinci miniMaker wordt volledig gemonteerd geleverd en is zelfnivellerend, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan handmatige kalibratie of instellingen.

NFC-chip voor geoptimaliseerde materiaalprofielen

Onze chip van de 2e generatie die op de filamentspoelring is bevestigd en die gegevens over het materiaal overbrengt naar de 3D-printer. Hierdoor wordt automatisch het geoptimaliseerde profiel van je materiaal ingesteld en weet je hoeveel filament er nog over is.

DealsTracker
Logo