Verlopen

35% Korting Entreeticket Boudewijn Seapark Brugge België Winterpret voor €14,99 bij Tripper

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Tripper
Aanbiedingen score+333
€14,99 €23 Naar deal
Aanbiedingen score+333
€14,99 €23 Naar deal

35% Korting Entreeticket Boudewijn Seapark Brugge België Winterpret voor €14,99. Normaal €23.

Beleef tijdens de wintermaanden samen met het gezin een dolfijne dag bij Boudewijn Seapark in Brugge! Geniet van het overdekte aanbod in het dolfinarium, Bobo’s Indoor en de ijspiste.

Wat te verwachten

 • Trioticket voor Boudewijn Seapark, geldig voor indoor, ijspiste en dolfijnshow (t.w.v. €23)
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm
 • Geniet van het overdekte aanbod in het dolfinarium, Bobo’s Indoor en de ijsbaan
 • Bewonder de gloednieuwe dolfijnenshow ‘Moana’s Blue World’ 
 • De kids kunnen lekker spelen in de reuzegrote binnenspeeltuin van maar liefst 2500 m2
 • Tijdens de kerstvakantie wordt de dolfijnenshow omgetoverd tot ‘Aquashow’ en geniet je van een magische kerstsfeer en extra animatie in het dolfinarium! 
 • Perfect uitje voor het hele gezin tijdens de wintermaanden! 

Voorwaarden

 • De voucher is eenmalig geldig in de periode van 6 november 2019 t/m 1 maart 2020 
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Laat de voucher scannen vanaf je smartphone of neem de voucher geprint mee naar Boudewijn Seapark 
 • Boudewijn Seapark is iedere woensdag, zaterdag en zondag geopend. Tijdens de kerstvakantie dagelijks geopend (m.u.v. 24, 25, 31 december 2019 en 1 januari 2020) en de Belgische krokusvakantie 
 • Kijk voor meer informatie op de website van Boudewijn Seapark 

Adres:

Alfons de Baeckestraat 12,
8200 Brugge
Routebeschrijving

Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge

Geniet samen met je gezin van het overdekte aanbod bij Boudewijn Seapark tijdens de wintermaanden. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in Bobo’s Indoor, lekker schaatsen op de ijspiste en genieten tijdens een spectaculaire dolfijnenshow! 

Dolfijnenshow 

Moana’s Blue World 

In het overdekte dolfinarium kun je genieten van prachtige shows. Ga in de gloednieuwe dolfijnenshow Moana’s Blue World mee op ontdekkingstocht. Ook vertelt Moana over de plasticsoep in de oceanen. De show wordt ondersteunt met prachtige beelden op een groot scherm van maar liefst 320 m2. 

AquaShow 

Speciaal in de kerstvakantie kun je genieten van een hele speciale show in het dolfinarium in unieke kerstsfeer. Naast de dolfijnenshow krijg je een high dive stuntshow te zien in het dolfinarium. Laat je verbazen door de spectaculaire stunts van de duikers. De Aquashow duurt ongeveer 45 minuten. 

Bobo’s Indoor

In Bobo’s Indoor zijn kinderen tot 12 jaar helemaal op hun plek. Deze reuzegrote binnenspeeltuin is maar liefst 2500 m2 groot en telt meer dan 10 attracties. Van ballenbad tot coole botsauto’s en van kinderdisco tot springkastelen. Ontdek ook de attracties ‘Bobo’s Toren’ en de ‘Klimvulkaan’. Terwijl de kinderen lekker spelen kunnen de ouders genieten van een lekkere snack op het indoor terras. 

Boudewijn IJspiste 

Ga voor een sportief uitje en kom heerlijk schaatsen op de overdekte schaatsbaan van 30 x 60 meter. De schaatsbaan is ook erg leuk voor kleine kinderen. Nieuw bij Boudewijn Seapark is Bobby de Schaatshulp. Bobby kan zowel gebruikt worden als schaatshulp of als slee. Geniet na het schaatsen van een pannenkoek en warme chocolademelk of glühwein in de IJsbar. 

Bereikbaarheid 

Boudewijn Seapark is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt de auto parkeren tegen betaling. Een parkeerticket kost €8 per auto. Reis je met het openbaar vervoer? Neem vanaf Station Brugge bus 7 of 17 De Lijn richting Centrum. Je kunt uitstappen bij halte Sint-Michiels Boudewijnpark. Deze halte ligt vlak aan de ingang van het park. Plan hier je reis. 

DealsTracker.nl
Logo