Verlopen

35% Korting Entreeticket Madurodam voor €14,50 bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 0
AD Webwinkel
Deal likes+667
€14,50 €22 Naar deal
Deal likes+667
€14,50 €22 Naar deal

35% Korting Entreeticket Madurodam voor €14,50 bij AD Webwinkel. Normaal €22 p.p.. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Geniet van de sfeervolle Winterweken in Madurodam

Kom deze winter samen genieten van de sfeervolle Winterweken in Madurodam. Van 18 december tot en met 9 januari is het familiepark prachtig verlicht met duizenden lichtjes. Zo zag je Madurodam nooit.

Het park staat vol met winterse gezelligheid. Schaatsers op de grachten, versierde gevels, kerstmarkten op pleintjes en zelfs de Elfstedentocht gaat bij ons door. Bewonder de prachtige gebouwen, ontdek de interactieve miniaturen en vlieg mee in de nieuwe spectaculaire attractie The Flying Dutchman.

Ben je een echte speurneus? Doe de winterspeurtocht en ontdek de mooiste plekjes! Geniet van de winterse lekkernijen op het Winterplein. Neem een heerlijke kom snert, glühwein of portie poffertjes. Echte verwennerij. Goed om te weten: op 1e en 2e kerstdag en 1 januari Nieuwjaarsdag is Madurodam ook geopend. Winterweken in Madurodam, het verrassende winteruitje dat je niet wil missen.

De deal op een rijtje

  • Tickets zijn geldig t/m 28 februari 2022.
  • Maak een ontdekkingsreis voor Nederland
  • Doe de winterspeurtocht en ontdek de mooiste plekjes
  • Van kerstmarkten op pleintjes tot de Elfstedentocht: de miniatuurwereld past zich helemaal aan de tijd van het jaar aan
  • En natuurlijk kun je genieten van een lekkere kom snert, glühwein of een portie poffertjes
DealsTracker
Logo