35% Korting Entreeticket spetterend dagje Dolfinarium voor €18,50 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+133
€18,50 €28,50 Naar deal
Deal likes+133
€18,50 €28,50 Naar deal

35% Korting Entreeticket spetterend dagje Dolfinarium voor €18,50 bij Actievandedag, normaal €28,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Beleef een spetterend dagje uit bij het Dolfinarium in Harderwijk. Bekijk de leerzame dolfijnenvoorstelling Oceanica en ontmoet springende dolfijnen en bulderende zeeleeuwen. Sla op een warme dag ook zeker het strand en waterpark Waterpret met al z’n glijbanen niet over om even lekker af te koelen. Zien we je daar? Koop nu je tickets met korting.

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Dolfinarium in Harderwijk 
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: vanaf aankoop t/m 29 oktober 2023. Vergeet niet om jouw bezoek te reserveren. 
 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post. 
 • Toegang: neem op de dag van je bezoek je reserveringsbewijs én e-ticket(s) van ActievandeDag digitaal of geprint mee.
 • Huisdieren: honden en andere (huis)dieren worden helaas niet toegelaten in Dolfinarium. Geen opvang mogelijk. Volleerde hulphonden zijn in overleg en op vertoon van een erkenningcertificaat welkom.
 • Rolstoelgebruikers: rolstoelgebruikers die niet zelfstandig het park kunnen bezoeken mogen 1 begeleider op het begeleiders-dagtarief van € 12,50 meenemen. Deze entreekaarten zijn alleen te koop aan de kassa.
 • Openingstijden: bekijk de website van Dolfinarium voor de actuele openingstijden.
 • Parkeren: kost € 10,50 per auto per dag.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.
 • Tickets: zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Dagje Dolfinarium Harderwijk met korting

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit. En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? 

Beleef de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Met familie en vrienden geniet je van 8 educatieve dierenvoorstellingen en 4 stoere speeltuinen. Een dag Dolfinarium is een dag vol plezier.

Waterpret en strand in Dolfinarium

Van 1 mei t/m 30 september is bij een temperatuur van 20 ºC of hoger ook waterpark Waterpret in Dolfinarium geopend. Nadat jij alle dierenvoorstellingen hebt gezien, glij je hier van wel 7 verschillende waterglijbanen naar beneden. Op een warme dag is het hier heerlijk afkoelen en bijkomen op de zonnebedjes in de ligweide of met een drankje op het terras van restaurant Zandhapper. Wil je echt zwemmen in plaats van alleen maar roetsjen? Loop dan naar het strand van Dolfinarium en neem een verfrissende duik in het Veluwemeer. Kortom: zowel kinderen als volwassenen zullen een zonnig dagje Dolfinarium fantastisch vinden.

Het Zeeleeuwen College

Ook leuk: de nieuwe educatieve voorstelling met Californische zeeleeuwen. Het college gaat in de voorjaarsvakantie in première. Je wordt voorgesteld aan de ‘kolonie in het klein’ en leert alles over de Californische zeeleeuwen en hun natuurlijke gedrag en eigenschappen. Deze bijzondere dieren gaan je sowieso inspireren en verrassen. Hoe? Door hun verschijning, het gebrul en doordat je er zo dichtbij bent, heb je het idee dat je hun dikke speklaag bijna kunt voelen! Kortom: een college om nooit meer te vergeten.

DealsTracker
Logo