Verlopen

35% korting op Grotten van Han in Han-sur-Lesse België bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+266
35% korting Naar deal
Deal likes+266
35% korting Naar deal

35% korting op Grotten van Han in Han-sur-Lesse België bij Groupon. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.
  • Toegang tot de Grotten van Han, het Wildpark, het museum PrehistoHan en Han 1900
  • Locatie: Han-Sur-Lesse, Namen, België
  • Datum: t/m 11 november 2018
  • Kinderen tot 4 jaar krijgen gratis toegang onder begeleiding van een volwassene

Kies uit twee opties

  • € 19,50 voor 1 Ticket PassHan voor 1 volwassene (waarde € 30)
  • € 14,99 voor 1 Ticket PassHan voor 1 kind (waarde € 21)

PassHan voor een “volwassene” is voor iedereen van 12 jaar en ouder. PassHan voor “kinderen” is voor kids tussen 4 en 11 jaar. Let er wel op dat je een warme jas meeneemt want in de grotten kan het aardig fris worden, zo’n 13 °C.

De Grotten van Han: één van de grootste grottencomplexen van Europa. Verbaas je over het wereldberoemde natuurwonder in de Belgische Ardennen. Treed binnen in een mystieke wereld van magische natuurverschijnselen. Samen met een professionele gids ontdek je het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes in een van de mooiste grotten van Europa. Dankzij de nieuwe led-verlichting worden de galerijen ontsluierd als nooit tevoren. Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het Unesco Geopark van België, het Geopark Famenne Ardenne.

Bezoek het Wildpark te voet of met de safaricar en ontdek een veelheid aan fauna en flora in een natuurgebied van 250 hectare. Terwijl je uitkijkt op de Lesse, maak je kennis met Europese dieren als het damhert en het everzwijn, maar ook met zeldzame en exotische dieren als de steenbok, het Przewalsky paard en de Europese bizon. Bovendien ontdek je hier de indrukwekkende Europese “Big Five”: behalve die bizon ook de bruine beer, de wolf, de lynx en nu eveneens de veelvraat, de meest geduchte dieren sinds de Prehistorie.

Het Domein van de Grotten van Han is verder een van de weinige bestemmingen in België met 3 sterren in de Michelin-gids.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor De Grotten van Han t/m 11 november 2018 in Namen, België. Bekijk de openingsdagen op http://www.grotte-de-han.be/nl/kalender/individueel.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: wissel je groupon in bij de kassa voor een toegangsticket.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Neem een warme jas mee voor in de grotten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

DealsTracker
Logo