Verlopen

35% Korting Plopsa Indoor Coevorden voor €15,28 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+289
€15,28 €23,50 Naar deal
Deal likes+289
€15,28 €23,50 Naar deal

35% Korting Plopsa Indoor Coevorden voor €15,28 bij Tripper. Normaal €23,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Plopsa Indoor Coevorden, de leukste stop met een dak er op!

Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy ontvangen je met open armen in Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland. Mooi of slecht weer? Plezier gegarandeerd!

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor Plopsa Indoor Coevorden – groter dan 1 meter (t.w.v. € 21,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor Plopsa Indoor Coevorden – 85 cm tot 1 meter (t.w.v. € 11,50)
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm
 • Een pretpark met 25 attracties op een oppervlakte van drie voetbalvelden waarvan twee derde overdekt is
 • Ontmoet Bumba, Maya de Bij en Wickie de Viking tijdens de Meet & Greets
 • Geniet van de Bumba Show waarin Bumba, Bumbalu en al hun vriendjes op reis gaan rond de wereld
 • Vier Sinterklaas bij Plopsa Indoor Coevorden! 
 • Mooi of slecht weer? Plezier gegarandeerd! 

Voorwaarden

 • De vouchers zijn geldig t/m  15 juli 2020
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar het park
 • De vouchers zijn alleen geldig voor Plopsa Indoor Coevorden
 • Kijk voor de openingstijden op de website van Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden: De leukste stop met een dak er op!

Adres: Reindersdijk 57,
7751 SH Dalen

Mooi of slecht weer? Plezier gegarandeerd!  

Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy ontvangen je met open armen in Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland. Hier beleven de allerkleinsten hun eerste grote avonturen op de 25 magische attracties!

25 vetcoole attracties

Ben je op zoek naar echte kicks? Op de Wickiebaan raas je tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast! Even later duik je immers opnieuw naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen, hoe hoger je raakt. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van de Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt.  

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Geniet van een bruisend waterschouwspel van De Dansende fonteinen en vergeet ook zeker de geitjes in Heidi’s Dierenweide niet te bezoeken! Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

Bumba op reis show 

Aandacht, aandacht! Bumba Show: Bumba gaat op reis en speelt in het leukste kindertheater van Nederland! Beleef de dolle fratsen van Bumba, Bumbalu en al hun vriendjes tijdens hun reis rond de wereld. Deze show is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en neemt ze mee op avontuur door verschillende continenten. Natuurlijk maken ze daar héél wat nieuwe vrienden, tot groot plezier van de allerkleinsten! Hoppa Hoppa! Deze show is dagelijks te zien bij Plopsa Indoor Coevorden. 

Sinterklaas 

Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Sinterklaas en zijn pieten brengen een bezoekje aan Plopsaland De Panne. Bezoek Sint op zijn troon, terwijl de gekke Pieten voor entertainment zorgen. Ben jij braaf geweest? 

Data: 23, 24, 30 november en  1 december 2019

Bereikbaarheid

Plopsa Indoor Coevorden is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de auto? Navigeer dan naar ‘Reindersdijk 57 in Dalen’. Het park beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Een parkeerkaart kunt u halen bij het betaalautomaat bij de entree van het park. Voor fietsen en bromfietsen is er aan de ingang van het park een gratis stalling aanwezig. Kom je met het openbaar vervoer? Pak dan vanaf Coevorden Station de bus 25 richting Zweelo en stap uit bij de halte van Plopsa Indoor Coevorden op 5 minuten loopafstand van de ingang van het park. Bekijk actuele vertrektijden en plan jouw reis op 9292.nl. 

Plopsa Indoor Coevorden is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Echter zijn niet alle attracties toegankelijk. Bekijk hier een gids met meer informatie voor rolstoelgebruikers. 

Kijk voor meer informatie op de website van Plopsa Indoor Coevorden.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo