Verlopen

35% Korting Umuzi Cleaning Afvalscheidingsprullenbak met Sensor 70L voor €129 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 2
Koopjedeal
Deal likes+300
€129 €189 Naar deal
Deal likes+300
€129 €189 Naar deal

35% Korting Umuzi Cleaning Afvalscheidingsprullenbak met Sensor 70L voor €129 bij Koopjedeal. Adviesprijs is vanaf €189. Verzending is €9,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere afvalbakken? Bekijk hier andere Prullenbakken.

Informatie Afvalscheidingsprullenbak met Sensor – 70L

Deze prullenbak van Umuzi Cleaning is ontworpen naar een prachtig strak design. Hierdoor is de prullenbak de ultieme chique, stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Het scheiden van afval wordt op deze manier nog gemakkelijker. Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren!

Stijlvol, hygiënisch en praktisch
Een prullenbak kan soms een doorn in het oog zijn. Met deze prullenbak is dat verleden tijd: het is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken, het is ook een hygiënische en praktische oplossing. Door de ingebouwde stille sensor hoef je niet daadwerkelijk in contact te komen met de prullenbak, maar opent hij automatisch door de warmte die wordt opgevangen door de sensor. De sensor werkt op AA batterijen; deze kun je hier makkelijk bij bestellen! 

4 compartimenten voor het optimaal scheiden van je afval
Deze prullenbak draagt ook nog eens bij aan huishoudelijk gemak. Bovenin vind je een emmer over de gehele breedte, die is onderverdeeld in 2 compartimenten, daarnaast heb je onderin nog eens 2 losse compartimenten. Zo wordt het super eenvoudig om plastic, papier, bio en huisafval van elkaar te scheiden.

Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts €9,99.

DealsTracker
Logo