Verlopen

36% Korting Grootbeeldfilmtheater Omniversum voor €7,99 p.p. bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+288
€7,99 €12,59 Naar deal
Deal likes+288
€7,99 €12,59 Naar deal

36% Korting Grootbeeldfilmtheater Omniversum voor €7,99. normaal €12,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Bezoek één van de wildste, onaangetaste plekken op aarde met de film Wild Canada of duik in de onderwaterwereld van Oceans, our blue planet.

  • Ticket voor een film naar keuze bij Omniversum
  • Geldig op alle dagen van de week 
  • Locatie: President Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar, mits ze bij de ouders op schoot zitten
  • Bekijk hier het actuele filmaanbod.

Omniversum

Door de koepelvorm van het filmtheater lijkt het net alsof je deel uitmaakt van één van de bijzondere werelden die tentoongesteld worden. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingsreis over de zeven zeeën van onze planeet en kom oog in oog met dolfijnen en zee-otters, ingenieuze lipvissen en intelligente octopussen. Of volg een schattige pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Of laat je leiden langs de landschappen die Van Gogh inspireerden en leer de kunstenaar zo (nog) beter kennen. Of je nou met de hele familie, met je geliefde of in je eentje Omniversum bezoekt, er zit altijd wel een fascinerende film tussen.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor Omniversum vanaf het moment van aankoop t/m 18 december 2020 (m.u.v. de voorjaarsvakantie en de herfstvakantie). Bekijk hier de openingstijden.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: ga naar www.omniversum.nl, kies de gewenste film en tijd, volg de stappen en vul de groupon-code in bij het veld “Actiecode”, selecteer je gewenste plaatsen, klik op “Verder” en rond de bestelling af. Je ontvangt de e-tickets direct in je e-mail
Meer info: kinderen jonger dan 4 jaar hebben gratis toegang, mits zij bij de ouders op schoot zitten. De films duren circa 50 minuten. Met de e-tickets hoef je niet meer langs de kassa en kun je direct naar de ingang van de zaal. Houd ter controle je smartphone met de e-tickets gereed of print de e-tickets uit als toegangsbewijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Omniversum

Nachtleven, Film, Kinderactiviteiten, Kindershow en -evenement

Adres Omniversum: Pres. Kennedylaan 5, Den Haag, 2517 JK

Omniversum nodigt jong, oud en alles wat daar tussenin zit uit voor een bijzondere filmervaring in Den Haag. In dit koepeltheater kijk je namelijk niet alleen naar een film, je beleeft ‘m. Met een scherm dat ongeveer 4.500 keer groter is dan een reguliere televisie en 15.0000 Watt aan geluid dat afkomstig is uit 36 speakers kruip je onder meer in de huid van wilde diersoorten en maak je kennis met een astronaut op ruimtereis, zónder daarvoor uit je stoel te hoeven komen.

Ondanks het brede aanbod – waardoor er voor elke avontuurlijke filmliefhebber iets verrassends tussen zit – is de boodschap van dit unieke filmtheater duidelijk: als we ons gezamenlijk inspannen om onze planeet te beschermen en met respect omgaan met alles wat én iedereen die daarop leeft, hebben we een beter leven. Omniversum speelt hierop in door bezoekers op een virtuele wijze mee te voeren naar andere plaatsen en kennis over te brengen. Het theater is prima bereikbaar per bus of tram. Mocht je met de auto komen, dan parkeer je onder meer bij het naastgelegen Marriott Hotel of in de World Forum-garage.

DealsTracker
Logo