36% korting Grotten van Han in Han-sur-Lesse België voor vanaf €14,99 bij Groupon

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Groupon
Aanbiedingen score+266
36% korting Naar deal
Aanbiedingen score+266
36% korting Naar deal

35% korting op Grotten van Han in Han-sur-Lesse België bij Groupon. Domein van de Grotten van Han: tickets voor dit beroemde natuurwonder, één van de grootste grottencomplexen van Europa

Met je PassHan krijg je toegang tot de grotten, het Wildpark (te voet te bezoeken of met safari-car), PrehistoHan en Han 1900.

Wat je krijgt


  • Toegang tot de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en Han 1900
  • Locatie: Han-Sur-Lesse, Namen, België
  • Datum: t/m 11 november 2019
  • Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang onder begeleiding van een volwassene

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een ticket PassHan voor 1 volwassene – 12 jaar en ouder (waarde € 31)
  • € 14,99 voor een ticket PassHan voor 1 kind – van 4-11 jaar (waarde € 22)

PassHan geeft toegang tot: de Grotten, het Wildpark, de expositie PrehistoHan en het museum Han 1900. Let er wel op dat je een warme jas meeneemt want in de grotten kan het aardig fris worden, zo’n 13 °C.

De Grotten van Han: één van de grootste grottencomplexen van Europa. Verbaas je over het wereldberoemde natuurwonder in de Belgische Ardennen. Treed binnen in een mystieke wereld van magische natuurverschijnselen. Samen met een professionele gids ontdek je het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes in een van de mooiste grotten van Europa. Dankzij de nieuwe led-verlichting worden de galerijen ontsluierd als nooit tevoren. Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het Unesco Geopark van België, het Geopark Famenne Ardenne.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor De Grotten van Han t/m 11 november 2019 in Han-sur-Lesse, België. Bekijk de openingsdagen op http://www.grotte-de-han.be/nl/kalender/individueel.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: wissel je groupon in bij de kassa voor een toegangsticket.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Neem een warme jas mee voor in de grotten. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Grotten van Han


In het Wildpark ga je op safari tussen een veelheid aan fauna en flora in een natuurgebied van 250 hectare. Terwijl je uitkijkt op de Lesse maak je kennis met Europese dieren zoals damherten en everzwijnen, en met zeldzame en exotische dieren als de steenbok, het Przewalsky-paard of de Europese bizon. Vanaf 2015 ontdek je hier ook de indrukwekkende Europese “Big Five”: de bruine beer, de wolf, de bizon, de lynx en nu ook de veelvraat, de meest geduchte dieren sinds de Prehistorie. Het Wildpark is verder een van de weinige bestemmingen in België met 3 sterren in de Michelin-gids.

Han van Weleer neemt je tot slot mee naar de sfeer van het verleden met 90 mannequins en 200 objecten en werktuigen die 50 scènes uit het dagelijks leven van de mensen tijdens het jaar 1900 uitbeelden.

Grotten van Han

Rue Joseph Lamotte 2, Namur, 5580

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Enable registration in settings - general