Verlopen

37% Korting Blair Witch Project PS4 voor €18,99 bij Bol.com

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Bol.com
Aanbiedingen score+643
€18,99 €29,99 Naar deal
Aanbiedingen score+643
€18,99 €29,99 Naar deal

37% Korting Blair Witch Project PS4 voor €18,99. Adviesprijs is €29,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Online reviews zijn positief. Bekijk hier voor de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

Je ergste angsten wachten op je in de bossen.

1996, een jongen is verdwenen in het Black Hills Forest in de buurt van Burkittsville, Maryland. Je speelt als Ellis, een voormalige politieagent, die deelneemt aan de zoektocht in het bos. Wat begint als een alledaags politie-onderzoek zal al snel veranderen in een eindeloze nachtmerrie …

Blair Witch speelt zich af in een eerste-persoon perspectief en dompelt je onder in een psychologisch horrorverhaal, gebaseerd op het gelijknamige universum bekend van de cultfilms.

HET VERHAAL VAN DE AFDALING VAN EEN MAN IN DE HEL
Ontdek de niet aflatende invloed van angst op de geest in dit originele verhaal geïnspireerd door Blair Witch, ontwikkeld door het bekroonde team achter ‘Layers of Fear’.

VIND JE WEG DOORHEEN DE BEHEKSTE BOSSEN
Met enkel jouw hond Bullet als trouwe metgezel, waag je je in het vervloekte bos, dat elk gevoel van tijd en ruimte voortdurend verandert.

JOUW GEESTELIJKE GEZONDHEID VERSUS HAAR VLOEK
Zie de verschrikkingen van de Blair heks onder ogen en de afdaling in de hel van een man die de last van zijn verleden draagt.

HOE GA JIJ OM MET JE ANGSTEN?
Terwijl je verder het bos binnendringt, hoe zal je reageren op het gevaar om je heen en hoe ver zal de druk je overweldigen?

DealsTracker.nl
Logo