37% Korting Retour zeiltocht op De Stedemaeght Incl. lunch & bezoek aan Urk of Hoorn bij Actievandedag

SaveSavedRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+432
37% Korting Naar deal
Deal likes+432
37% Korting Naar deal

50% Korting op retour zeiltocht op De Stedemaeght van Lelystad naar Hoorn of Volendam. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Vaar mee op de Stedemaeght

 • Incl. lunch & bezoek aan Urk of Hoorn
 • Eén v/d mooiste zeilschepen van NL
 • Geldig t/m 14 september 2021

Bekijk het IJsselmeer op een unieke manier aan boord van de Stedemaeght. De Stedemaeght behoort tot de mooiste zeilschepen van Nederland. Wie neem jij mee?

Wat krijg je?

 1. Zeiltocht op driemaster De Stedemaeght inclusief bezoek aan Urk of Hoorn.
 2. Aankomst met koffie/thee en wat lekkers
 3. Lunchbuffet met rijkbelegde luxe broodjes, broodje kroket, melk, jus d’orange en mineraalwater
 4. Snack in namiddag
 5. Het arrangement duurt ongeveer 8 uur.

Optionele upgrade

 1. Liever een zeiltocht naar Pampus inclusief toegang tot Forteiland? Kies dan voor de upgrade voor €15 p.p. (te voldoen bij aanbieder)
 2. Liever naar Volendam? Kies dan voor de upgrade voor €5 p.p. (te voldoen bij aanbieder)

Dit wil je weten!

 • Aankoop: maximaal 8 personen per aankoop. Op de bevestiging van ActievandeDag vind je een link naar je voucher(s).
 • Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 14 september 2021 op de door jou gereserveerde datum. Klik hier voor het overzicht van de beschikbare vaardagen.
 • Reserveren: is verplicht en op basis van beschikbaarheid. Reserveren kan via de link in de bevestiging t/m 13 augustus 2021, later worden de datums t/m 14 september 2021 toegevoegd.
 • Toegang: na jouw reservering ontvang je per mail van Stedemaeght e-tickets. Neem alle e-ticket(s) mee. Dat is je toegangsbewijs.
 • Vertrektijden: tussen 09:00 en 10:00 uur, afhankelijk van het arrangement. De exacte tijden vind je op de bevestiging.
 • Duur arrangement: ongeveer 8 uur.
 • Huisdieren: zijn niet toegestaan.
 • Mindervaliden: is niet mogelijk voor rolstoelgebruikers. Wel toegankelijk voor hulpmiddelen als stokken en rollators. Ouderen en mindervaliden kunnen altijd eerder aan boord zodat zij in ieder geval een zitplaats hebben.
 • Parkeren: er is gratis parkeergelegenheid bij Bataviahaven Lelystad.
 • Windkracht 7 of hoger: bij windkracht 7 of hoger heeft de schipper het recht niet uit te varen. Bij niet uitvaren kan er kosteloos omgeboekt worden naar een andere datum binnen hetzelfde vaarseizoen tot en met 14 september 2021.
 • Algemene voorwaarden: bij deze deal zijn de algemene voorwaarden van Stedemaeght van toepassing.
 • Annuleren: is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren/reserveren is annuleren niet meer mogelijk. Kijk bij Veelgestelde vragen voor meer info.
 • Deze actie staat online van 22 juni 00:00 uur t/m 31 juli 2021 23:59 uur.

Vaar een dagje mee met de Stedemaeght

Beleef het IJsselmeer op een unieke manier aan boord van de Stedemaeght. De Stedemaeght behoort tot de mooiste zeilschepen van Nederland en is met zijn drie imposante masten, het indrukwekkende zeiloppervlak en zijn schitterende tuigage, te vergelijken met de klippers die ooit de wereldzeeën bevoeren. Varen op de Stedemaeght is voor iedereen bereikbaar! Alleen, met je partner, vrienden of je hele familie. Ook als je zelf niets weet van zeilen.

Van alle gemakken voorzien

Geniet van het zonnetje en de wind op een van de dekken of drink een lekker kopje koffie of een goed glas wijn in onze stijlvolle salon, lounge of bar.

Dagtochten

Vaar een dagje mee op de Stedemaeght en ga richting Urk. Vanaf 9.30 uur heet de professionele crew je van harte welkom aan boord van de Stedemaeght in de Bataviahaven te Lelystad. Na een kop koffie/thee met wat lekkers gooien ze de trossen los en varen we naar Urk of Hoorn. Liefhebbers kunnen de matrozen helpen de zeilen te zetten. Niets moet, alles mag! Vlak voor we onze bestemming hebben bereikt kun je genieten van een heerlijke lunch. Na een wandeling door het schitterende Urk of Hoorn varen ze terug naar de Bataviahaven waar je tussen 17.00 en 17.30 uur aankomt en dit schitterende zeilarrangement afsluit.

DealsTracker.nl
Logo