37% korting Spider-Man PS4 voor €44 bij Nedgame

SaveSavedRemoved 0
Nedgame
Deal likes+365
€44,00 €69,99 Naar deal
Deal likes+365
€44,00 €69,99 Naar deal

37% korting Spider-Man PS4 voor €44 bij Nedgame, normaal €69,99. Verzending is €1,99. Check hier de laagste prijs elders.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

Spider-Man (2018)

Een gloednieuwe Spiderman ervaring van Marvel en Insomniac Games.

Marvel en Insomniac Games werken samen aan een gloednieuw, authentiek Spider-Man-verhaal. Dit is niet de Spider-Man die je al hebt ontmoet of in een film hebt gezien. Dit is een ervaren Peter Parker die precies weet hoe hij de misdaad in New York moet aanpakken. Tegelijkertijd probeert hij zijn chaotische leventje en carrière te combineren terwijl het lot van negen miljoen New Yorkers op zijn schouders rust.

Een compleet nieuwe Spider-Man ervaring

Stap in het leven van een van de meest iconische superhelden ooit. Marvel’s Spider-Man zit boordevol acrobatische kunstjes, improvisatie en alle spinnenweb-actie waar deze muurkruiper om bekendstaat. Je kunt ook rekenen op verschillende elementen die je nog nooit in een Spider-Man-game bent tegengekomen. Speel Spider-Man op een compleet nieuwe manier: doorkruis de stad in parkour-stijl, stort je in nieuwe gevechtactie en ervaar intense blockbuster-setpieces.

Speel als Spider-Man

Met uitzondering van Reed Richards, ook bekend als Mister Fantastic, is Spider-Man veruit een van de lenigste superhelden ter wereld. Peter Parker heeft als Spider-Man, na jaren ervaring in de misdaadbestrijding, zijn spinnenzintuig perfect onder controle, compleet met dynamische vaardigheden, acrobatische kunsten en een nieuw pak. Stort je in het complexe dubbelleven van Peter Parker, een jongvolwassene met speciale krachten.

Ervaar een nieuw verhaal

Welkom in een compleet nieuw Spider-Man-universum, met bekende personages in onverwachte rollen. Marvel en Insomniac Games hebben voor deze game de handen ineengeslagen en een gloednieuwe en authentieke Spider-Man-verhaallijn verzonnen. Je kunt dus een Spider-Man verwachten die je nog nooit eerder hebt gezien. In deze game heeft Peter Parker al veel ervaring opgedaan in het bestrijden van alle superschurken in New York. En hij probeert natuurlijk niet alleen negen miljoen New Yorkers te redden, maar ook zijn chaotische leven en carrière in goede banen te leiden.

  • Geniet van de acrobatische vaardigheden, improvisatie en slingeractie van deze beroemde muurkruiper
  • Slinger vrij door New York in epische Marvel-actie met een meeslepend verhaal en herkenbare personages
  • Maak kennis met elementen die compleet nieuw zijn voor een Spider-Man-game. Verken vrij de stad en gebruik de omgevingen
  • Leer nieuwe gevechtstechnieken en overleef ongelooflijke actiescène

Alleen vandaag is dit spel verkrijgbaar voor slechts €44,-

DealsTracker.nl
Logo