38% Korting Dagticket Bobbejaanland Halloween voor €27,90 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+342
€27,90 €44,90 Naar deal
Deal likes+342
€27,90 €44,90 Naar deal

38% Korting Dagticket Bobbejaanland Halloween voor €27,90 bij Actievandedag, Normaal €44,90. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Betreed angstaanjagende spookhuizen en sta oog in oog met gruwelijke monsters. Tijdens Halloween in Bobbejaanland griezel je erop los en stap je daarnaast ook gewoon in alle attracties. Voor de kleine spoken is er een uitgebreid kinderprogramma. Koop je tickets nu met korting, als je durft. PS Ook geldig vóór Halloween.

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Bobbejaanland in Lichtaart, België
 • Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: t/m 12 november 2023. 
 • Halloween-dagen: van 7 oktober t/m 12 november 2023.
 • Openingstijden: bekijk de kalender van Bobbejaanland voor de actuele openingsdagen en -tijden.
 • Late openingstijden met Halloween: op 28, 29 en 31 oktober en op 3 en 4 november is het park open tot 21.00 uur. 
 • Voucher: na betalen kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Je onvangt deze niet per e-mail of post. 
 • Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op je voucher. Na reserveren ontvang je je e-ticket(s) in je mailbox. 
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar Bobbejaanland. Elk ticket geeft toegang voor 1 persoon.
 • Kindertickets: kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang en worden opgemeten met schoenen aan.
 • Rolstoelgebruikers: Bobbejaanland is rolstoeltoegankelijk. 
 • Huisdieren: honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Voor een hond betaal je € 3,- entreekosten.
 • Parkeren: € 11,- per dag per auto. Een parkeerticket kun je meteen kopen bij het reserveren van de tickets.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
 • Locatie: Bobbejaanland – Olensteenweg 45, 2460 Kasterlee in België.

Klaar om te griezelen? Kom naar Bobbejaanland tijdens Halloween

Halloween in Bobbejaanland is een niet te missen evenement voor liefhebbers van gruwel en horror. Vanaf zaterdag 7 oktober laat het leukste park zich weer van z’n duisterste kant zien. Hieronder wordt een deel van het programma al onthuld, want een gewaarschuwd persoon telt voor 2…

7 spectaculaire spookhuizen

Heb je vorig seizoen het indringende klooster Monastery nog niet bezocht? Of ben je Alice in Horrorland nog niet tegengekomen? Kom dan langs tijdens Halloween, want de verhalen zijn nog lang niet verteld. Ook bij Texas Butcher, Bazaar Bizarre, CORP. Pest Control en Yummy is de onrust teruggekeerd: enkele onaangename verrassingen liggen op de loer.

Een nieuw onheil komt aan het licht

Het rommelt in Mystery Bay. Na het opduiken van verschillende wrakstukken voelen de lokale eilandbewoners dat er onheil op komst is. Zullen de donkerste geheimen van de vulkaan binnenkort onthuld worden? Of zijn er andere krachten aan het werk? 1 ding is zeker: hier is meer aan de hand.

Huiveringwekkende halloweenzones

Tijdens Halloween kun je in het hele park de griezelsfeer opsnuiven. Overleef een bloedstollende achtervolging in Monkey Clan, ontsnap aan de gestoorde circusdirecteur in Circus Carnivalé en vier de Dag van de Doden in Plaza de los Muertos. Breng een bezoek aan Alice en de andere inwoners van Horrorland en zie voor de allereerste keer hoe Mystery Bay tot leven komt tijdens Halloween. De halloweenzones zijn gratis toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden.

Epische avonden

Geen Halloween in Bobbejaanland zonder de iconische laatavondopeningen. Op deze dagen ben je welkom om tot 21.00 uur mee te griezelen en tijdens de avonduren wordt alles extra angstaanjagend. Klaar om er een gruwelijk feestje van te maken? Dans je angst weg tijdens de Epic Party.

Uitgebreid kinderprogramma

Halloween in Bobbejaanland betekent griezelplezier voor jong en oud. Om het ook voor onze jongste bezoekers leuk te maken, is er veel entertainment voor de allerkleinsten.

Pumpkin Race

De jongste bezoekers beleven de leukste avonturen in de Pumpkin Race: een hindernissenparcours voor dappere kinderen van 2 tot 8 jaar. Kunnen ze zich een weg banen door het stro, de pompoenen en de gekke vogelverschrikkers? Dan worden ze aan het einde beloond met een verrassing.

Dansles op Plaza de los Muertos

Het feest is aan de gang op Plaza de los Muertos en iedereen is uitgenodigd. Geniet van een sfeervolle dansshow op de klanken van Mexicaanse muziek en dans mee tijdens het betoverende volksfeest. De danspasjes zijn gemakkelijk uit te voeren en geschikt voor jong en oud.

Anti-monster amulet

Kleine helden die liever geen monsters in de buurt hebben, kunnen een gratis anti-monster amulet ophalen in de Algemene Winkel. Wanneer ze dat amulet naar de monsters richten, weten ze dat ze op veilige afstand moeten blijven.

Meer over Bobbejaanland 

Het gezellige pretpark, gelegen in de prachtige groene Belgische Kempen, is het ideale daguitstapje voor de hele familie. Met meer dan 40 attracties en verschillende originele themazones beleef je gagarandeerd een onvergetelijke tijd. Bobbejaanland is bovendien de plek om je favoriete Nickelodeon-vrienden te ontmoeten. Geef een high five aan SpongeBob of ga op de foto met Dora en Boots.

Op zoek naar meer adrenaline? Dat vind je in Land of Legends. In dit themagebied stap je in snelle achtbanen en maak je een vrije val in Thyphoon. Dit jaar ontdek je ook de vernieuwde waterattractie Terra Magma (voorheen Indiana River). De Bobbejaanland-klassieker heeft een volledig nieuw thema gekregen, maar het unieke parcours is als vanouds.

Adres

Olensteenweg 45

Kasterlee, BE

DealsTracker
Logo