Verlopen

38% Korting Entreeticket voor de show Hans Klok & Friends voor €32,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+303
€32,50 €52,50 Naar deal
Deal likes+303
€32,50 €52,50 Naar deal

38% Korting Entreeticket Entreeticket voor de show Hans Klok & Friends voor €32,50 bij Tripper. Normaal €52,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Entreeticket voor de show Hans Klok & Friends

Beleef de magie van Hans Klok & Friends! Hans Klok is terug in Nederland en is deze zomervakantie, van 15 juli t/m 1 augustus 2021, te zien in de imposante theatertent in het Griftpark in Utrecht.

Wat te verwachten

  • Tribune – Front Seat ticket voor de show Hans Klok & Friends (t.w.v. €52,50)
  • De zinderende familieshow is te zien in de imposante theatertent in het Griftpark in Utrecht
  • Met internationale acts zoals razende motoren in een grote globe, luchtacrobatiek, dansende laserstralen, stunts aan de trapeze en comedy 
  • Je bent vanaf 1,5 uur voor aanvang welkom om te genieten van de festivalsfeer 
  • Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet
  • Perfect uitje voor het hele gezin tijdens de zomervakantie! 

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag en tijdstip
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • De show duurt 90 minuten (geen pauze)
  • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar 

Beleef de magie van Hans Klok & Friends

Hij is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. In de zomervakantie, van 15 juli t/m 1 augustus 2021, is deze zinderende familieshow te zien in een imposante theatertent in Utrecht. Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Zorg ervoor dat je de ultieme familievoorstelling tijdens de zomervakantie niet mist! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom. De beschikbaarheid is beperkt, dus wees er snel bij!

De locatie van Hans Klok & Friends is uniek. Speciaal voor deze productie wordt in het Griftpark in Utrecht een moderne theatertent opgebouwd die optimaal bezoekerscomfort garandeert. Ongeacht de weersomstandigheden. De theatertent is uitgerust met kuipstoelen die perfect zicht op de bühne garanderen.

Bereikbaarheid

Hans Klok & Friends is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Hans Klok & Friends.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo