DealsAlert
Verlopen

38% Korting Patton C2 Charcoal Chef Barbecue bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+335
38% Korting Naar deal
Deal likes+335
38% Korting Naar deal

38% Korting Patton C2 Charcoal Chef Barbecue, normaal €259. Check hier de laagste prijs op dit moment. Verzending is €8,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Barbecues.

Patton C2 Charcoal Chef Barbecue

De avonden worden wellich wat korter, maar die warme dagen, daar zijn we nog niet van af. En als het warm (en droog) is, is het uitstekend weer om te barbecueën. Lekker! En daarvoor gebruik je natuurlijk deze barbecue die de naam draagt van een zeer bekende Amerikaanse generaal, en ok ook een zanger maar dat terzijde. 

Dit is de Patton C2 Charcoal Chef, een houtskoolbarbecue waarmee je heel veel heerlijke maaltijden kunt bereiden en goede tijden kunt beleven.

Kwaliteit

De C2 is een kwalitatief hoogwaardige barbecue met een geëmailleerde kap en firebox met RVS handvat en is voorzien van twee stevige zijtafels en een handige in hoogte verstelbare houtskooltray. Dit doe je met het geïntegreerde liftsysteem aan de voorzijde dat zeer eenvoudig te bedienen is.

Temperatuur en ventilatie

Aan de rechter- en linkerzijde bevinden zich vier ventilatieroosters waarmee je de temperatuur zeer goed kunt regelen en controleren waardoor je zeer goede controle geniet over de kookresultaten. De temperatuurmeter in het deksel draagt hier verder aan bij.

Grilloppervlak en gebruiksgemak

Het grilloppervlak van de C2 is 55 cm x 42 cm en is gefabriceerd uit gietijzer voor een zeer goede warmtegeleiding. Ook is er een verchroomd warmhoudrek 54 x 24 cm welke je tevens als extra kookzone kunt gebruiken. Verder kun je via de klepopening aan de voorkant tijdens het barbecueën houtskool en/of briketten bijvullen. Een RVS as-lade en twee wielen om het geheel makkelijk te verplaatsen maken het geheel compleet.

Pluk kortom de dag! Het weer is nog steeds goed dus laten we daar van genieten, het liefst in goed gezelschap onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard met een Patton C2 Charcoal Chef als stralend middelpunt.

Merk: Patton
Type: C2 Charcoal Chef Barbecue
Garantie: 2 jaar


  • Geëmailleerde kap en firebox
  • Ingebouwde temperatuurmeter
  • In hoogte verstelbare houtskooltray

Geëmailleerde kap en firebox met RVS handvat
Zwart geëmailleerde firebox met twee zijtafels
In hoogte verstelbare houtskooltray d.m.v. liftsysteem aan de voorzijde
Vier ventilatieroosters aan rechter- en linkerzijde om temperatuur te regelen en controleren
Middels de temperatuurmeter op het deksel is de temperatuur goed te volgen
Gietijzeren grillroosters voor goede warmtegeleiding
Grilloppervlak: 55 cm x 42 cm
Verchroomd warmhoudrek: 54 cm x 24 cm (tevens inzetbaar als extra kookzone)
RVS as-lade met RVS handgreep
Verrijdbaar onderstel met twee wielen om het geheel eenvoudig te verplaatsen

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo