Verlopen

39% Korting Grotten van Han in Han-sur-Lesse België voor vanaf €23,99 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+333
39% korting Naar deal
Deal likes+333
39% korting Naar deal

39% Korting Grotten van Han in Han-sur-Lesse België voor vanaf €23,99 bij Groupon. Samen met een gids ontdek je het hart van het Unesco Geopark van België: o.a. de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en Han 1900. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Over deze deal

  • Toegang tot de Grotten van Han + Wildpark (te bezoeken te voet of met Safari-car) + museum PrehitoHan
  • Locatie: Rue Joseph Lamotte 2 in Han-Sur-Lesse
  • Datum: op openingstijden t/m 13 november 2022
  • Kinderen t/m 3 jaar oud krijgen gratis entree

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het Unesco Geopark van België: Famenne Ardenne. Samen met een professionele gids ontdek je hier het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes.

Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de klank- en lichtshow Origin, die je meevoert naar de oorsprong van onze wereld en de Grot… Een 360° spektakel.

In het Wildpark ontmoet je Europese dieren als het damhert en het everzwijn, maar ook zeldzame en exotische dieren als de steenbok, het Przewalskipaard en de Europese bizon. Bovendien is het park de Europese ‘Big Five’ rijk: de bizon, de bruine beer, de wolf, de lynx en de veelvraat.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 13 november 2022.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: reservering vereist op grotte-de-han.be/, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: kinderen t/m 3 jaar oud krijgen gratis entree. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Grotten van Han

In het Wildpark ga je op safari tussen een veelheid aan fauna en flora in een natuurgebied van 250 hectare. Terwijl je uitkijkt op de Lesse maak je kennis met Europese dieren zoals damherten en everzwijnen, en met zeldzame en exotische dieren als de steenbok, het Przewalsky-paard of de Europese bizon. Vanaf 2015 ontdek je hier ook de indrukwekkende Europese “Big Five”: de bruine beer, de wolf, de bizon, de lynx en nu ook de veelvraat, de meest geduchte dieren sinds de Prehistorie. Het Domein van de Grotten van Han is verder een van de weinige bestemmingen in België met 3 sterren in de Michelin-gids 3 sterren in de Michelin-gids.

DealsTracker
Logo