4 – 8 dagen Vakantiepark ’t Broeckhuys voor vanaf €83 p.p.p.d bij Voordeeluitjes

BewarenBewaardRemoved 1
Voordeeluitjes.nl
Deal likes+253
Deal likes+253

4 – 8 dagen Vakantiepark ’t Broeckhuys voor vanaf €83 p.p.p.d bij Voordeeluitjes. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere hotel? Bekijk hier andere hotels.
  • Kindvriendelijk park met meer en strand
  • Restaurant met mooi terras aan het water
  • Kinderboerderij, in- en outdoor speeltuin

Het kindvriendelijke Vakantiepark ’t Broeckhuys met eigen recreatieplas en zandstrand, restaurant en kinderboerderij, ligt in Ewijk. Ewijk ligt op de grens van het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal, twee prachtige Gelderse streken in het rivierengebied. In deze weelderige en veelzijdige natuur kunt u bovendien kiezen uit talrijke leuke uitstapjes in de buurt. Het park zelf biedt een vol activiteitenprogramma voor alle leeftijden. Niemand hoeft zich hier dus een moment te vervelen! 

Faciliteiten

De vrijstaande, sfeervolle bungalows van Vakantiepark ’t Broeckhuys zijn volledig gerestyled. Ze zijn modern en stijlvol ingericht en bieden alle denkbare gemakken. Het vakantiepark heeft een groot faciliteitenaanbod en een vol activiteitenprogramma voor jong en oud. Zo kunt u lekker gaan midgetgolfen, tennissen of bowlen. De recreatieplas met uitstekende waterkwaliteit en bijbehorend zandstrand is dé trots van het park. Uw kinderen vermaken zich in het water, dat met zwemlijnen afgebakend is, terwijl u op het strandje van de zon geniet. Een buitenspeeltuin bevindt zich ook direct bij het meer.   

Kinderen

In het hoofdgebouw vindt u, naast het restaurant en de Kids Club, de indoor speeltuin. Hier zal uw kroost zich ook bij minder mooi weer goed kunnen vermaken. Aan vertier zijn hier een springkussen, een speelkooi en mega Duploblokken aanwezig. Kinderen kunnen ook bij de dagelijks geopende kinderboerderij terecht; de aaibare dieren zijn af en toe – onder begeleiding – te voeren.  

Horeca

Vakantiepark ’t Broeckhuys heeft een gezellig restaurant met sfeervol terras aan het water en het groen. Hier kunt u onder meer genieten van een biefstuk, kipsaté of een lekkere hamburger. Op de menukaart staan ook de lekkerste hapjes voor kinderen. Deze eetgelegenheid is in het zomerseizoen dagelijks geopend vanaf 12:00 uur!

Omgeving

U vindt Vakantiepark ’t Broeckhuys midden in recreatiegebied De Groene Heuvels, in Ewijk, op ongeveer tien kilometer ten westen van Nijmegen. Het ligt in het grensgebied van het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Dit Gelderse rivierengebied kent niet alleen prachtige natuurgebieden langs het water, het heeft ook enkele goed bewaard gebleven kastelen en een enkele kasteelruïne op zijn grondgebied. Denk aan Kasteel Hernen, dat u een inkijkje in de Middeleeuwen belooft. Bewonder – bijvoorbeeld tijdens een heerlijke fietstocht langs de Maas – ook kasteelruïne Batenburg aan de rand van het gelijknamige stadje. Dit kasteel werd in 1794 door de Fransen verwoest. Gelukkig niet helemaal, en gelukkig zijn de resten niet opgeruimd, want de aanblik van de deels door groen overwoekerde overblijfselen is bijzonder.

Meteen naast het park vindt u Fundustry Viking Adventures. Het Viking Adventure Park is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Allerlei spelletjes en activiteiten staan er in het teken van de Vikingen. Een leuk onderdeel is het klimpark. Laat u gaan via de vrije val, bestijg de klimwand of tokkel over het park met de zipline. Om te mogen klimmen, ‘vallen’ of tokkelen, moet de belangstellende minimaal 1.30 cm zijn en mag deze maximaal 120 kg wegen. 

DealsTracker
Logo