Verlopen

40% korting 1 of 2 nachten Veluwe voor twee bij 4* Hotel met viergangendiner bij Michelinster-restaurant O Mundo €149 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+1024
€149 €270 Naar deal
Deal likes+1024
€149 €270 Naar deal

40% korting 1 of 2 nachten Veluwe voor twee bij 4* Hotel met viergangendiner bij Michelinster-restaurant O Mundo €149 bij Groupon, reviews op internet als op groupon zijn zeer positief. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere vakantiebestemmingen.

Hotel de Wereld
Hotel de Wereld is een mooi en modern gerenoveerd hotel in een historisch gebouw. Het bestaat inmiddels sinds 1669 en is een bijzondere plek. Niet in de laatste plaats omdat in Hotel de Wereld de capitulatie van de Duitsers werd bezegeld, wat het einde van de tweede wereldoorlog in Nederland betekende. Dat kan niet iedereen zeggen. De kamers en suites zijn van alle gemakken voorzien. De Luxe Rooms hebben een flatscreen-tv, gratis WiFi, koffie- en thee faciliteiten en een badkamer met douche, toilet en haardroger.

Restaurant O Mundo heeft een Michelinster, een prestatie van formaat die chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt samen met de keukenbrigade, obers, kelners, gerants en sommelier tot stand heeft gebracht. Dat is niet alles, ook Gault Millau erkent de kwaliteit van het restaurant met 15 van 20 punten. Tijdens de lunch of het diner ga je genieten van Zuid-Europees getinte gerechten. De chef zorgt er samen met maître Yvo Kwak voor dat het je aan niets ontbreekt. Een avontuurlijke culinaire reis kan beginnen.

DealsTracker
Logo