Verlopen

40% Korting Dagje Halloween Kinderpretpark Julianatoren voor €14,95 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+133
€14,95 €25 Naar deal
Deal likes+133
€14,95 €25 Naar deal

40% Korting Dagje Halloween Kinderpretpark Julianatoren voor €14,95, normaal €25. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.
 • Spookhuis, speciale shows & meer
 • Inclusief gratis parkeren
 • Koop en maak kans op een Macbook Air!

Het wordt deze herfst een klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren… Ga naar Jul’s Griezelfeest, show je outfit op de Griezelcatwalk én maak kans op te gekke prijzen! 

Wat krijg je?

 •  Entreeticket voor Kinderpretpark Julianatoren – Halloween in Apeldoorn.

Dit wil je weten!

 • Aankoop: maximaal 8 personen per aankoop. Op je bevestiging vind je een link naar je e-ticket(s).
 • Geldigheid: geldig 4 t/m 6 oktober 2019 en 11 t/m 27 oktober 2019 tijdens de openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur.
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee op de dag van je bezoek. Het e-ticket kan gescand worden vanaf een mobiele telefoon.
 • Huisdieren: het is toegestaan om honden aangelijnd mee te nemen in het park. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in de attracties en in het Jul & Julia Theater.
 • Mindervaliden: Kinderpretpark Julianatoren is toegankelijk voor mindervaliden.
 • Parkeren: gratis.
 • Deze actie staat online van 1 oktober tot de voorraad strekt.
 • ActievandeDag fungeert als tussenpersoon bij dit arrangement. Julianatoren is verantwoordelijk voor de uitvoering.
 • Lees meer over de parkregels.
 • Dit is een 10 jaar deal. Bij aankoop van deze deal maak je kans om een Macbook Air te winnen.
 • Wil je kans maken op een MacBook Air? Laat dan je e-mailadres achter tijdens de aankoop van deze deal. Bekijk hier de voorwaarden.

Prijzen

TicketActieprijs per persoonReguliere prijs per persoon
Kinderen t/m 1 jaarGratis toegangGratis toegang
Personen vanaf 2 jaar€ 14,50€ 25,-

*Winnaar van de Diamond Themepark Award: Beste kinderpark van Nederland

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn

Het wordt deze herfst een klein beetje griezelig…. Want van 4 t/m 6 en 11 t/m 27 oktober is het Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren. Kom ook naar Jul’s Griezelfeest en leer dansen als een echte griezel. Verkleed jezelf als heks of mummie, show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen. Maak een tocht door het Griezeldoolhof waar echte griezels ronddwalen. Dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles en spook samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia mee tijdens de theatershow ‘De Spoken van Griezelstijn’. Ook Dino & Dina hebben dit jaar een eigen Halloweenshow!

Vanaf vrijdag 11 oktober wandel je door het grote loopspookhuis ‘Zanzibar’… Als je durft!


Jul & Julia’s Halloween Openingsshow

Voordat iedereen ’s ochtend het pretpark in kan, moet het natuurlijk wel worden geopend. Dat gebeurt elke ochtend met een spetterende Openingsshow met Jul en/of Julia. Heb jij, net als de muizenvriendjes, je griezeloutfit aan? Wees er op tijd bij en zing, dans en griezel met ze mee! Na de show kun je natuurlijk met je muizenvriendje, Meneer kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op de foto!


Theatershow ‘De spoken van Griezelstijn’

In de Spookshow treffen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia de voorbereidingen voor een groot Halloweenfeest. Alles lijkt op rolletjes te lopen. De kostuums zijn klaar, de spookspinnen en slijmpuppies zijn gemaakt en de uitnodigingen zijn verstuurd …. maar het feest dreigt toch niet verstoord te worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn? Zing en dans samen met het viertal mee en laat de spoken als sneeuw voor de zon verdwijnen!


Jul’s Griezelfeest

Meneer Kaasgaaf heeft een griezelfeest georganiseerd waarvoor Jul is uitgenodigd. Jul heeft er enorm veel zin in. Hij is mooi verkleed, maar hoe dans je als een stoere griezel? Kom en spook samen met Jul mee!


Julia’s Halloween Dansles

Julia heeft zich verkleed als heks en heeft zin om samen met jullie te gaan dansen, maar dan als échte griezels. Julia leert je de passen van het dansje ‘Enge Griezels’ en natuurlijk dans je de Muizendans met haar mee!


Griezelcatwalk

Kom verkleed als heks, vampier of andere griezel naar Kinderpretpark Julianatoren en show je outfit op de griezelcatwalk. Hiermee maak je wekelijks kans op de volgende te gekke prijzen:

 1. 1e prijs: Gezinsabonnement 2020
 2. 2e prijs: Jul of Julia pakket
 3. 3e prijs: DVD van de Jul & Julia TV series “Het Torenspook” en “Het Snoepjesmonster”

Opgeven kan een kwartier voor aanvang bij Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin. Zij zijn te vinden bij het Torenpodium. Succes!


Dino & Dina Halloweenshow

In deze nieuwe show gaan de kinderen, samen met Dino & Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino & Dina zijn dol op bouwen, ze doen dat het liefst de hele dag. Maar wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans!

Jul & Julia’s Halloween Swing & Uitzwaaifeest

Na een lange dag vol griezelen en speelplezier nemen Jul of Julia voldaan afscheid van alle bezoekers. Ze vertellen wat ze allemaal hebben beleefd die dag en naturlijk zijn ze ook benieuwd naar jullie (griezel)verhalen! Je kunt nog één keer mee swingen en dansen met de leukste Julianatoren liedjes en dan is het toch écht tijd om afscheid te nemen. Mocht je nog niet met je muizenvriendje(s) op de foto zijn geweest, dan is dit je kans!

DealsTracker
Logo