Verlopen

40% Korting Entreeticket Wintercircus Hilversum voor €15 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+455
€15 €25 Naar deal
Deal likes+455
€15 €25 Naar deal

40% Korting Entreeticket Wintercircus Hilversum voor €15 bij Tripper. Normaal €25. Check hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Komt dat zien! Wintercircus Hilversum keert deze kerstvakantie weer terug. Mooier, magischer en sterker dan ooit te voren! Wintercircus Hilversum vindt plaats van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023.

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor Wintercircus Hilversum (t.w.v. €25)
  • Boordevol humor, acrobatiek en sensationele circusacts
  • In sprookjesachtige en verwarmde tenten
  • Ervaar het bijzondere circus gevoel
  • De perfecte mix vinden tussen gerenommeerde circusacts en jong aanstormend talent
  • Perfect uitje met het gezin tijdens de kerstvakantie 

Voorwaarden

  • De vouchers zijn geldig op de door jou gekozen dag en tijd
  • Te bezoeken van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Locatie: Kininelaantje 9, Hilversum

Meer informatie

Iedere kerstvakantie heet Wintercircus Hilversum bezoekers uit heel Nederland welkom voor een circusprogramma boordevol humor, acrobatiek en sensationele circusacts. Dit jaar te bezoeken van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023. De magie begint al bij aankomst, waar het sprookjesachtige en verwarmde tenten complex in volle glorie staat opgebouwd. In de sfeervolle foyer tent hangt de geur van vers gebakken popcorn en suikerspinnen en waan je jezelf tussen prachtige winterse circus decoraties. Voor de voorstelling, en tijdens de pauze, kan groot en klein hun eigen circustalenten ontdekken in onze oefenpiste en zijn er heerlijke hotdogs en koude en warme drankjes verkrijgbaar. In de hoofdtent branden de honderden gloeilampen fel en achter het rood fluwelen gordijn maken de artiesten zich klaar om het publiek te verwonderen!

Er wordt dan ook elk jaar vol enthousiasme uitgekeken naar het weerzien van het hooggeëerd publiek! Het programma voor iedere editie wordt zorgvuldig samengesteld zodat er in de kerstvakantie altijd weer een verassend, uitgebalanceerd en compleet nieuw programma wordt gepresenteerd. De perfecte mix vinden tussen gerenommeerde circusacts en jong aanstormend talent is hierin altijd een belangrijke factor voor de succesvolle formule van de show. Inmiddels kan er met trots worden teruggekeken op de voorgaande edities waarin prijswinnende circusartiesten samen met aanstormend jong talent, waarvan vele van eigen bodem, samen hun opwachting hebben gemaakt in de piste van het wintercircus.

Dus komt dat zien, en beleef de magie van Wintercircus Hilversum!

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren rondom de arena. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

DealsTracker
Logo