Verlopen

40% korting KitchenAid Elegance Keukenmachine bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+335
40% Korting Naar deal
Deal likes+335
40% Korting Naar deal

40% korting KitchenAid Elegance Keukenmachine, verzending €8,95. Normaal €699,95. Verkrijgtbaar in wit of rood. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

KitchenAid Artisan Elegance Keukenmachine

Wil je echt een professionele keukenmachine? Dan moet je een KitchenAid Artisan kopen. Normaal gesproken zijn deze keukenmachines gigantisch duur, natuurlijk niet bij iBOOD, maar dan heb je ook écht wat in je keuken staan.

Snel, grondig en nauwkeurig mengen

Met deze keukenmachine word je vanzelf een keukenprins(es). Het planetaire kneedsysteem waarbij de menghaak in de ene richting om z’n as draait terwijl hij in de andere richting klopt en beweegt, duwt de ingrediënten voortdurend naar het midden van de kom. Bloem, suiker of melk: er is geen ontsnappen aan! Verder beschikt deze keukenrobot over tien snelheidsinstellingen die snel, grondig en nauwkeurig mengen.

Meegeleverde hulpstukken

Je kunt meteen aan de slag met de meegeleverde hulpstukken waaronder een draadgarde, kneedhaak, platte en flexibele menghaak. Mix, kneed en meng er op los met deze accessoires. Dankzij de multifunctionele accessoirenaaf kan je je keukenrobot zelf nog uitbreiden met tal van andere accessoires. Zo kan je ook vlees hakken, groente snijden, pasta rollen, persen, fijnhakken, verwerken… Maar ook zonder deze hulpstukken is jouw KitchenAid al een topmachine!

Elegant ontwerp

Deze keukenrobot wordt zonder twijfel jouw beste keukenvriend die je aan iedereen zult willen voorstellen. Het design mag er namelijk ook zijn. Deze KitchenAid is vervaardigd uit gegoten metaal en werd volledig met de hand in elkaar gezet. Naast het elegante ontwerp is deze keukenrobot ook eenvoudig te reinigen en te gebruiken. Een must have dus voor elke keuken!

Merk: KitchenAid
Type: 5KSM175PS Artisan Elegance Keukenmachine
Garantie: 2 jaar via iBOOD / 5 jaar via KitchenAid


  • Multifunctionele accessoirenaaf
  • 2x roestvaststalen mengkom
  • 5 jaar garantie

Aantal standen: 10
Aantal mengkommen: 2 (4,8 en 3 liter)
Materiaal mengkommen: RVS
Vaatwasbestendig: ja
Aantal opzetstukken: 4
Mixmogelijkheden: kloppen, kneden, mixen

Vermogen: 300 W
Voedingsspanning: 220 – 240 V
Frequentie: 50/60 Hz
Minimale rotatiesnelheid: 58 tpm
Maximale rotatiesnelheid: 220 tpm
Type snelheidsregeling: hybrid electronic
Type motor: AC met directe aandrijving

Maximaal aangeraden hoeveelheden:
– Bloem: 1 kg
– Slagroom: 1 l
– Brooddeeg: 2 kg
– Eiwit (medium): 12

Standaard meegeleverd: draadgarde, kneedhaak, platte menghaak, flexibele menghaak, schenkschild, extra mengkom 3 liter en handleiding.

Afmetingen (B x D x H): 24 x 37 x 36 cm
Gewicht: 10,4 kg

Om iedereen een kans te geven, kan je maximaal 1 exemplaar bestellen.

DealsTracker.nl
Logo