Verlopen

40% Korting Miu Mui Bodycrème voor €40,12 bij Douglas

SaveSavedRemoved 0
Deal likes+333
€40,12 €66,87 Naar deal
Deal likes+333
€40,12 €66,87 Naar deal

40% Korting Miu Mui Bodycrème voor €40,12 bij Douglas. Adviesprijs is €66,97. Check hier de laagste prijs elders. Gratis 2 samples naar keuze en verzending is gratis. Ook mogelijk om het op te halen bij DHL afhaalpunt of een Douglas winkel.

Bodycrème met de geur van Miu Miu.
Een geur kan niet alles zeggen wat we denken, maar brengt wel direct reacties teweeg en roept diepe emoties en herinneringen op. We voelen een geur als het ware. Maar bij Miu Miu is niets exact dat wat het lijkt, omdat de codes van echt en kunstmatig, fantasie en realiteit, klassiek en modern, altijd anders en bewerkt zijn. Er heerst een ingetogen, speelse sfeer rond het hele merk; het flirt met, en verwerpt, verwachtingen. 
Deze bodycrème is voor Miu Miu een soort droombeeld: u kunt het niet goed plaatsen omdat deze weigert in een hokje geplaatst te worden. De geur is ongrijpbaar – het Miu Miu karakter verwerpt vanzelfsprekend de verwachting, het juiste, het voorbestemde of het clichématige – omdat de kwaliteiten die de geur oproept ongrijpbaar zijn: jeugdigheid, vrouwelijkheid, vrijheid en het vertrouwen dat komt van het feit dat u precies weet wat u wilt. 

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo