Verlopen

60% Korting KA-BLAB! Gezelschapsspel voor €11,99 bij Bol.com

BewarenBewaardRemoved 0
Bol.com
Deal likes+288
€11,99 €29,99 Naar deal
Deal likes+288
€11,99 €29,99 Naar deal

60% Korting KA-BLAB! Gezelschapsspel voor €11,99 bij Bol. Adviesprijs is is €29,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis vanaf €20 of Bol.com select, anders betaal je €2,99. Check hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Bordpellen.

Families zullen dolle pret beleven met Kablab, het spel dat klassieke categorieënspellen ver achter zich laat! Gooi de dobbelsteen om te zien hoeveel items van een categorie een speler moet opnoemen … ten minste als degene snel genoeg kan denken! Als de timer na een willekeurige tijd afgaat, ligt de speler eruit en moet hij of zij een scorefiche afgeven. Hoeveel cartoonpersonages kan je opnoemen? En hoeveel manieren van nablijven op school kan je opnoemen als straf? Hoeveel zeewezens? Wetenschappelijke dingen? Blijf de dobbelstenen gooien en items opnoemen totdat het tijd is om deze door te geven aan de volgende speler. De laatste speler die fiches overhoudt, wint het spel. Het spel bevat 200 categoriekaarten met tal van verrassingen en uitdagingen.

Het hoge tempo van dit spel houdt spelers op het puntje van hun stoel en zal een nieuwe favoriet worden voor een spelletjesavond met familie. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar

Deals Tracker
DealsTracker
Logo