Verlopen

41% Korting Jungle Gym Speeltoestel bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+265
41% Korting Naar deal
Deal likes+265
41% Korting Naar deal

41% Korting Jungle Gym Speeltoestel, normaal €757. Verzending is gratis. Keuze uit 4 kleuren. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Jungle Gym Speeltoestel | Boomhut, Glijbaan, Schommel en Zandbak

Gamen is natuurlijk hartstikke leuk voor de kiddies. Het kan bijdragen aan de hand/oog coördinatie, het helpt bij het ontwikkelen van het probleemoplossend vermogen maar… pedagogisch verantwoord als we zijn: gewoon lekker buiten spelen is ook nog steeds helemaal leuk! Rondrennen, voetballen, schommelen op de speelplaats of in de tuin!

Om buiten spelen op laatstgenoemde locatie te bevorderen en leuker te maken is er dit speeltoestel van Jungle Gym. Deze bevat een boomhut, een glijbaan een schommel en een zandbak. Alles voor de kleine toch? 🙂

Duurzaam en FUN!

De Jungle Gym is het toestel waarop de kids kunnen klauteren, ravotten, spelen en schommelen; een houten speeltoestel gecombineerd met een boomhut. Het speeltoestel is gemaakt van chroom-vrij geïmpregneerd grenenhout waardoor de Jungle Gym zeer duurzaam is. Je kunt hem dus gewoon met een gerust hart buiten laten staan.

De Hut wordt geleverd met een dubbele schommelaanbouw module, zandbak en met glijbaan in een kleur naar keuze. De Jungle Hut is afgedekt met een schuin dakje van zeil wat bescherming biedt tegen regen- en zandstormen.

Dus ja. Net als een gebalanceerd dieet is een balans tussen binnen en buiten spelen voor de kids net zo goed. Met dit Jungle Gym speeltoestel is deze balans weer een stap dichterbij. 🙂

Merk: Jungle Gym
Type: Speeltoestel | Boomhut, Glijbaan, Schommel en Zandbak
Garantie: 2 jaar


  • Vier toestellen in-één
  • Chroom-vrij geïmpregneerd grenenhout
  • Duurzaam en vooral heel leuk

Gewoon lekker buiten spelen!
Boomhut, glijbaan, schommel en zandbak
Klauteren, glijden, spelen en schommelen
Materiaal: chroom-vrij geïmpregneerd grenenhout
Zeer duurzaam
Dubbele schommelaanbouw module en glijbaan
Schuin zeildakje biedt bescherming tegen regen en zand

Avatar
DealsTracker.nl
Logo