Verlopen

41% korting op Papegaaienpark Zoo Veldhoven bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+266
41% korting Naar deal
Deal likes+266
41% korting Naar deal

41% korting op Papegaaienpark Zoo Veldhoven bij Groupon. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Opties:

  • Entree voor één kind van 3 t/m 12 jaar + een zakje nootjes om de papegaaien te voeren voor €6,45, normaal €11
  • Entree voor één volwassene + een zakje nootjes om de papegaaien te voeren voor €7,95, normaal €13

Entree voor Papegaaienpark – Zoo Veldhoven inclusief zakje nootjes om de papegaaien te voeren Je krijgt bij het binnenkomen van het park een zakje speciale nootjes waarmee je de papegaaien met een gerust hart kan voeren. En dat zijn er nogal wat. De typische Blauwgele ara bijvoorbeeld of de Kaketoe met zijn waanzinnige kuif. Met een voerstokje kan je de vogels veilig voeren en van dichtbij bewonderen. Kijk wel even of ze niet op een speciaal dieet zijn of wellicht iets anders eten dan nootjes.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2018 op alle dagen van de week. Bekijk hier de openingstijden http://www.zooveldhoven.nl/bezoekersinformatie/openingstijden-route/.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt..
Meer info: kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang tot het dierenpark. Parkeren is gratis. Het park is volledig rolstoeltoegankelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Papegaaienpark – Zoo Veldhoven


In dit park word je letterlijk welkom geheten door papegaaien. Papegaaienpark – Zoo Veldhoven heeft onderkomens die zoveel mogelijk zijn aangepast aan de natuurlijke leefomgeving van het dier. Je vindt er vooral tal van vogels, in alle kleuren, vormen en maten. Roofvogels, flamingo’s, uilen, exotische vogels (zoals papegaaien, toekans en neushoornvogels), je ziet ze allemaal langskomen. Maar ook niet-gevederde vrienden heeft deze dierentuin in overvloed. Zo zijn er zebra’s, ringstaartmaki’s, bonte vari’s en kamelen. Bij de verblijven vind je nuttige informatie en ook de medewerkers weten genoeg leuke feitjes te vertellen over de dieren. Tussen het apegapen door kunnen de kleintjes zich amuseren op de aanwezige toestellen buiten en in de overdekte Bamboe Jungle, terwijl de ouders op een terras een kopje koffie of een glas fris drinken. Parkeren doe je er gratis en het park is volledig rolstoeltoegankelijk.

Papegaaienpark – Zoo Veldhoven

Adres: Veldhoven Wintelresedijk 51, Veldhoven, 5507 PP   Tags: Kinderactiviteiten, Dierentuin, Museum en attractie, Sightseeing of tour  

DealsTracker
Logo