Verlopen

42% korting Garmin vívoactive 3 GPS-Smartwatch voor €189 bij Amazon.it

SaveSavedRemoved 0
Amazon.it
Deal likes+337
€189,00 €349,99 Naar deal
Deal likes+337
€189,00 €349,99 Naar deal

42% korting Garmin vívoactive 3 GPS-Smartwatch voor €189 bij Amazon.it, Normaal €329,99. verzending €4,12.

Verkrijgbaar in zilver en wit. Leuk kado tip voor vaderdag! De site is Italiaans, heb je daar moeite mee, met behulp van Google translate moet het wel te doen zijn.

Garmin vívoactive 3 GPS-Smartwatch | RVS

Voor de actievelingen en verbonden mensen onder ons is een normaal horloge niet genoeg. Neen, voor deze mensen is een smartwatch ideaal. Een uurwerk boordevol moderne snufjes zoals een digitale portemonnee met de naam Garmin Pay, een scala aan (GPS) sportapps, een groot aantal personaliseringsopties en fitness- en stresstracking. Kortom: voor deze mensen (en alle nieuwsgierigen) is een Garmin vívoactive 3 een must have.

Meer sport, iedere sport

Middels meer dan 15 vooraf geïnstalleerde sportapps kun je eenvoudig een leuke manier vinden om actief te blijven. En dat zijn er flink wat, mogen we zeggen. Zet koers richting de golfbaan, stap op de fiets, ga naar een yogales of ga peddelsurfen. Als je naar buiten gaat, kan de vívoactive 3 dankzij de ingebouwde GPS de details van je gekozen activiteit bijhouden en je hebt er niet eens  een telefoonverbinding voor nodig. Of is snowboarden of zwemmen meer jouw ding? Kan ook! En er zijn nog minstens een tiental andere opties beschikbaar, hij ondersteunt het allemaal.

Of creëer je eigen workouts voor hardlopen, fietsen, krachttraining of cardio en download ze naar je horloge. Je vívoactive houdt dan de oefeningen, herhalingen, rusttijd en sessies bij.

Fitnessniveau en stress

Met behulp van de Elevate polshartslagtechnologie kan de vívoactive 3 belangrijke aspecten van je fitness- en stressniveau bijhouden om te laten zien hoe je lichaam onder verschillende omstandigheden reageert. Zo kan hij je VO2 max en fitnessleeftijd schatten: twee indicatoren van fysieke fitheid die je met regelmatig trainen kunt verbeteren. Ook legt hij hartslagvariaties (HSV) vast. Deze worden gebruikt om je stressniveau te berekenen en bij te houden. Daarna kan je vívoactive 3 je laten weten wanneer je stressniveau door fysieke of emotionele inspanning stijgt, zodat je een manier kunt vinden om dit te verminderen.

Betalen op jouw manier

De vívoactive 3 is de eerste wearable die Garmin Pay ready is. Via deelnemende banken kun je in de nabije toekomst niet alleen je telefoon, maar ook je portemonnee thuis laten en toch een drankje kopen na de workout, gewoon via de vívoactive 3 om je pols. Check hier welke banken deze techologie ondersteunen.

Bediening en behuizing

De bediening van de vívoactive 3 is vloeiend dankzij de Side Swipe interface waarmee je via de zijkant van het horloge snel kunt navigeren door menu’s en widgets. Verder kun je hem altijd mee naar buiten nemen, ongeacht het weer want hij kan tegen een spat regen. Zwemmen of douchen is geen probleem. Het Garmin Chroma Display is ook bij fel zonlicht goed leesbaar en wordt beschermd door bijzonder duurzaam glas.

Wees verbonden en deel

Met deze smartwatch ben je daarnaast verbonden! Koppel het toestel met een compatibele smartphone om op je pols om sms-berichten, social media-updates, e-mails en dergelijke te ontvangen en er zelfs op te reageren. Zoek je telefoon, bedien je muziek en je kunt vrienden je sportieve activiteiten via LiveTrack bij laten houden. Voltooide activiteiten worden automatisch geüpload naar de Garmin Connect online fitnesscommunity.

Deze community is niet alleen handig om gegevens op te slaan maar ook een levendige gemeenschap waar gebruikers tegen elkaar uitdagingen aan kunnen gaan, elkaar kunnen aanmoedigen en hun successen kunnen delen op social media. Garmin Connect is gratis, Nederlandstalig en is beschikbaar via internet of met de Garmin Connect app.

DealsTracker.nl
Logo