Verlopen

42% korting op Dagje Dolfinarium Harderwijk voor €15,95 bij Actievandedag

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
ActievandeDag
Aanbiedingen score+133
€15,95 €27,50 Naar deal
Aanbiedingen score+133
€15,95 €27,50 Naar deal

42% korting op Dagje Dolfinarium Harderwijk voor €15,95 bij Actievandedag, normaal €27,50.

 • Nieuwe waterattractie ‘Waterpret‘
 • Ontmoet dolfijnen en walrussen
 • Geldig t/m 27 oktober 2018

Zoveel te beleven in één dag! Waar? In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: Dolfinarium. Nergens anders ontdek je de dieren van de zee van zó dichtbij.

Wat krijg je?

 1. Entreeticket voor Dolfinarium in Harderwijk

Dit wil je weten! 

 1. Geldigheid: eenmalig geldig vanaf het moment van aankoop t/m 27 oktober 2018. Geldig tijdens de actuele openingstijden.
 2. Aankoop: maximaal 8 personen per aankoop. Je ontvangt per mail een bevestiging van ActievandeDag. Op deze bevestiging vind je een link naar je e-ticket.
 3. Toegang: print het e-ticket en neem dat mee naar Dolfinarium. Dat is je toegangsbewijs.
 4. Huisdieren: honden en andere (huis)dieren worden helaas niet toegelaten in Dolfinarium. Dolfinarium biedt geen opvang voor deze dieren. Volleerde hulphonden die worden gebruikt ter begeleiding van mindervalide personen kunnen, in overleg en op vertoon van een erkenningcertificaat, het park betreden.
 5. Mindervaliden: mindervaliden die niet zelfstandig het park kunnen bezoeken, mogen kosteloos een begeleider meenemen. Dolfinarium is volledig rolstoeltoegankelijk.
 6. Parkeren: is mogelijk voor € 8,50 per dag. Haal je uitrijkaart bij de parkeerautomaten op de parkeerterreinen
 7. Annuleren: na aankoop is annuleren niet mogelijk via ActievandeDag of Dolfinarium.
 8. Deze actie staat online van maandag 17 september 00:00 uur t/m woensdag 24 oktober 2018 23:59 uur.
 9. ActievandeDag fungeert als tussenpersoon bij dit arrangement. Dolfinarium is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Prijzen

Ticket Actieprijs per persoon Reguliere prijs per persoonKinderen t/m 2 jaar Gratis toegang Gratis toegangPersonen vanaf 3 jaar € 15,95 € 27,50Dolfinarium

Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken als in Dolfinarium. De dolfijnen nemen je mee op wereldreis, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Nieuwe waterattractie ‘Waterpret’

Kom naar Dolfinariums nieuwe waterattractie ‘Waterpret‘! In deze waterspeeltuin kun je je helemaal uitleven op heel veel waterglijbanen. Roetsj op hoge snelheid naar beneden of glij nog een rondje door de kronkelende baan. Durf jij ze allemaal uit te proberen? Ook de kleinsten* kunnen heerlijk spelen en spetteren op de speciale kleine glijbaan. Neem dus je zwemspullen mee!

Ligweide en terras

Toe aan een momentje om te relaxen na alle indrukken van de dieren? Rondom de waterattractie wordt een ligweide met ligbedjes ingericht. Hier kun je even heerlijk in de zon liggen. Je kunt natuurlijk ook je eigen strandlaken of kleed meenemen om op te zonnen. Scoor daarna een verfrissend drankje en een snack bij de horecagelegenheid mét terras, en je voelt je helemaal ontspannen. Kortom, bij ‘Waterpret’ is het heerlijk vertoeven voor jong en oud.

Sanitaire voorzieningen

Bij de waterspeeltuin bevinden zich ook toiletten en omkleedruimtes.

Opening

Op vrijdag 27 juli is de waterattractie officieel geopend! De glijbaan is geopend op de reguliere openingsdagen van het Dolfinarium.‘Waterpret’ is vrij toegankelijk na aankoop van een toegangskaartje voor het Dolfinarium.

Ontmoet de dieren

Dolfijnen

In Dolfinarium leven veel dolfijnen, van jong tot oud. Je kunt ze bewonderen in de Dolfijnendelta en DolfijndoMijn. In de Dolfijnendelta leven pasgeboren dolfijnen samen met andere dolfijnen van alle leeftijden. Sommige dolfijnen zijn zelfs meer dan 50 jaar oud!

Walrussen

De grootste dieren die in Dolfinarium leven zijn de Pacifische walrussen. Ze leven in de buurt van de Noordpool, in de Stille of Pacifische oceaan. Ze hebben familieleden die in de Atlantische Oceaan leven. Die noemen we, je raadt het al, Atlantische walrussen! Walrussen zijn niet alleen de grootste dieren van Dolfinarium, maar zeker ook de zwaarste dieren!

Zeeleeuwen

Als je zeeleeuwen hoort, weet je meteen waarom ze zeeleeuwen heten. Wat kunnen die hard brullen! Walrussen, zeehonden, zeeleeuwen en zeeberen vormen samen de orde van vinpotigen. Ze hebben namelijk vinnen in plaats van poten. Dat is handig om te onthouden toch? In Dolfinarium leven twee soorten zeeleeuwen. Californische zeeleeuwen en stellerzeeleeuwen. De Californische zeeleeuwen zijn de meest bekende zeeleeuwen. Deze komen voor in kustgebieden van Californië en de Galapagos eilanden.

De bruinvis

We noemen de bruinvis ook wel de ‘Nederlandse dolfijn’. Eigenlijk is ‘bruinvis’ een gekke naam. Allereerst is het geen vis en hij is ook niet bruin. Dit komt omdat vroeger alles wat uit de zee kwam ‘vis’ genoemd werd en alles wat donker van kleur was ‘bruin’. Bruinvissen hebben een rugvin, een staartvin en twee borstvinnen. Een rugvin voor de stabiliteit, een staartvin om snelheid mee te maken en borstvinnen om mee te sturen. Een bruinvis zwemt meestal rustig, ongeveer 5 km per uur. Toch kan hij ook een sprintje trekken, dan kan hij zo’n 25 km per uur bereiken. Snel hè?

De gewone zeehond

In Dolfinarium leven twee soorten zeehonden. De gewone en de grijze zeehond. De gewone zeehond en de grijze zeehond leven samen in Dolfinarium Waddengebied, het Zeehondenzand. De gewone zeehond ken je vast. Ze komen veel in het waddengebied voor. De grijze zeehonden zijn een stuk groter dan gewone zeehonden en hebben een ander hoofd. De verschillen kun je goed zien. Grijze zeehonden leven ook in de Waddenzee. Maar ze leven ook in koudere gebieden rond Noorwegen, de Britse eilanden en IJsland.

De grijze zeehond

In Dolfinarium leven twee soorten zeehonden. De gewone en de grijze zeehond. De gewone zeehond en de grijze zeehond leven samen in Dolfinarium Waddengebied, het Zeehondenzand. De gewone zeehond ken je vast. Ze komen veel in het waddengebied voor. De grijze zeehonden zijn een stuk groter dan gewone zeehonden en hebben een ander hoofd. De verschillen kun je goed zien. Grijze zeehonden leven ook in de Waddenzee. Maar ze leven ook in koudere gebieden rond Noorwegen, de Britse eilanden en IJsland.

Vissen

In Dolfinarium leven naast de haaien en roggen ook zeebaarzen, goudbrasems, diklipharders, 3-doornige stekelbaarzen, gevlekte lipvissen, regenboogforellen, schollen, tarbots, strandkrabben, zeekreeften, garnalen, oesters, zeepieren en anemonen. Er zijn verschillende soorten vissen. Er zijn kraakbeen- en beenvissen. Beenvissen zijn vissen met echte botten terwijl kraakbeenvissen, zoals haaien, kraakbeen als skelet hebben.

Dolfinarium

Strandboulevard Oost 1, 3841 AB Harderwijk
Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo