DealsAlert
Verlopen

43% Korting BergHOFF Houtskoolbarbecue Keramiek Large voor €719 bij Blokker

BewarenBewaardRemoved 0
Blokker
Deal likes+555
€719 €1269 Naar deal
Deal likes+555
€719 €1269 Naar deal

43% Korting BergHOFF Houtskoolbarbecue Keramiek Large voor €719. Adviesprijs is €1269. Verzending is gratis vanaf €30, anders betaal je €3,99.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Barbecues.

Houtskoolbarbecue van het merk BergHOFF

Met deze barbecue zijn de mogelijkheden eindeloos! De barbecue is gemaakt van keramiek. Dit zorgt er, naast een geweldige uitstraling, voor dat er heel hoge temperaturen bereikt kunnen worden en er een constante hittecirculatie ontstaat. Deze circulatie zorgt ervoor dat de barbecue perfect is om vlees dicht te schroeien maar ook perfect is om het perfecte stuk vlees langzaam en gelijkmatig te garen. De barbecue wordt geleverd in de kleur groen en heeft een gietijzeren rooster. De barbecue staat stevig op het mooie onderstel. Dit onderstel is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft wieltjes waardoor de barbecue eenvoudig te verplaatsen is. Daarbij wordt de barbecue ook geleverd met twee inklapbare tafels. Hieraan zitten aan beide kanten haakjes zodat u uw keukenhulpen eenvoudig kunt ophangen.

Pluspunten:De barbecue heeft een ventilatiekop waarmee u de luchttoevoer kunt controleren Thermometer in de deksel waarmee u de temperatuur in de barbecue precies kunt volgen Stijlvolle uitstraling Ook geschikt om te roken Inklapbare zijtafels

Minpunt:Wij vinden deze barbecue zo geweldig dat wij nog geen minpunt hebben kunnen ontdekken, u wel?

De Ron serie bestaat uit producten met een strak design waarbij ook zeker is gelet op details en functionaliteit. De producten matchen perfect met elkaar maar ook met de andere producten van het merk BergHOFF. De items van Ron zijn ontstaan uit een passie voor koken, het is dan ook duidelijk te zien dat de ontwerper zijn hart en ziel in de producten heeft gestopt. De serie is dan ook al meerdere malen bekroond met prijzen voor de prachtige ontwerpen!

Het merk BergHOFF bestaat uit de series Leo, Gem, Ron, Outdoor en Essentials. Dit merk staat voor design, innovatie en kwaliteit, dit is ook goed merkbaar aan alle producten die vanuit een passie voor koken en oog voor detail zijn gemaakt!

Deals Tracker
DealsTracker
Logo