Verlopen

43% Korting Cruyff Flash Heren Sneakers bij iBOOD

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
iBOOD
Aanbiedingen score+433
43% Korting Naar deal
Aanbiedingen score+433
43% Korting Naar deal

43% Korting Cruyff Flash Sneakers. Adviesprijs is 55. Verzending is €5,95. Keuze uit 2 kleuren. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Cruyff, die naam zegt ons wel iets! Deed hij niet dat spelletje op zo’n veld met bieslook of zo? Oh nee, gras was het! En dan met z’n allen tegen zo’n bal aantrappen. Heel simpel spelletje, maar je gaat het pas zien als je het doorhebt.

Grapje natuurlijk! Dit seizoen gaat het betaald voetbal dan misschien niet meer door, maar het spelletje zit altijd in ons hoofd.

Briljant!

Johan Cruijff, wat een geweldenaar was hij op het veld! En niet alleen een briljant voetballer, maar ook een briljant (zaken)man. Schoenen, kleding, scholen, universiteiten en een non-profit foundation die alle kinderen de mogelijkheid biedt om te sporten. Allemaal gerealiseerd door Johan Cruijff. En aan het lijstje sneakers zijn ook deze prachtige Flash sneakers toegevoegd.

Licht van gewicht, duurzaam en stevig

De Flash is uitgerust met innovatief kevlar mesh, wat ervoor zorgt dat de sneakers licht van gewicht, duurzaam en stevig zijn. De perfecte sneaker voor al je sportieve activiteiten.

Scoren!

En om de woorden van Cruijff maar te gebruiken: elk nadeel heb z’n voordeel. Normaal zou je vandaag heel de dag voetbal zitten te kijken, maar dan waren deze sneakers je waarschijnlijk ontschoten. Dus schiet nu een paartje sneakers in je winkelwagen, want zonder te schieten kan je niet scoren.


Merk: Cruyff
Type: Flash Sneakers
Voor: Heren


  • Comfortabele sneaker
  • Licht, stevig en duurzaam
  • Dichter bij Johan kom je (voorlopig) niet

Materiaal

  • Upper: Kevlar mesh
  • Tong: Mesh

Kenmerken

  • Hitte verzegeld C-Flash logo op de zijkant
  • Cruyff branding op de hiel
Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Enable registration in settings - general