DealsAlert
Verlopen

43% Korting Samsung Galaxy SmartTag+ Bluetooth Tracker Denim Blue voor €19,95 bij Bol

BewarenBewaardRemoved 0
Bol.com
Deal likes+266
€19,95 €34,99 Naar deal
Deal likes+266
€19,95 €34,99 Naar deal

DEALSALERT: 43% Korting Samsung Galaxy SmartTag+ Bluetooth Tracker Denim Blue voor €19,95 bij BolBol. Adviesprijs is €34,99. Check hier voor de laagste prijs elders. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere trackers.

Let op! Deze is alleen bruikbaar met een Android telefoon met Android 8.0 of hoger.

Tag het.
Vind vrede.
Galaxy SmartTag.

De lokalisatie assistent voor je bezittingen.

De SmartTag+ biedt ook ondersteuning voor Ultra-Wideband, de relatief nieuwe locatietechniek. Deze techniek maakt het mogelijk om de exacte locatie te bepalen. Dit is vaak nauwkeuriger dan bijvoorbeeld Bluetooth of GPS.

Vind het makkelijker
Met de SmartTag is het mogelijk om je sleutel, huisdier of tas makkelijk te vinden. Zoek via luide ring: controleer binnen bereik* bij benadering de locatie en nadering. Bel de Tag wanneer je in de buurt bent en herstel hem gemakkelijk. Daarnaast kun je ook je telefoon zoeken. Pak de Tag en dubbelklik op de knop. Het zal een muziekje laten afgaan op de telefoon om het sneller terug te vinden.
*BLE (Bluetooth Low Energy) -bereik ca. 120m

Vind het Samen
De Galaxy Find Network helpt je samen met de Wereldwijde Galaxy-apparaten je bezittingen te vinden wanneer de Tag buiten je bereik is. Zoeken met leden: deel je Tag met je familie of vrienden. De Tag kan verbonden zijn en werken met apparaten van leden in de buurt. Via ‘vind mijn Galaxy-apparaten’ kan je Tag automatisch worden verbonden met andere Galaxy-apparaten die je bezit.

Vind het Slim
Melding in de buurt vertelt je wanneer je spullen dichterbij komen. Goed gebouwde robuuste beveiligingsfuncties beschermen de privacy. Privacy-ID veranderd de ID periodiek om te voorkomen dat deze wordt gevolgd.

DealsTracker
Logo