Verlopen

44% korting op Dagje Dolfinarium Harderwijk voor €15,95 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+133
€15,95 €28,50 Naar deal
Deal likes+133
€15,95 €28,50 Naar deal

44% korting op Dagje Dolfinarium Harderwijk voor €15,95 bij Actievandedag, normaal €28,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Dagje Dolfinarium – Harderwijk

 • Last minute uitje voor de herfstvakantie!
 • Dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen & meer
 • Wees er snel bij, OP=OP!

Ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij! Beleef de nieuwste dolfijnenvoorstelling Oceanica, ontmoet springende dolfijnen, kolossale walrussen en bulderende zeeleeuwen én leef je uit in vier stoere speeltuinen!

Wat krijg je?

 1. Entreeticket voor Dolfinarium in Harderwijk met een geldigheid vanaf aankoop t/m 31 oktober 2021.

Dit wil je weten! 

 1. Aankoop: maximaal 8 personen per aankoop. Op je bevestiging vind je een link naar je e-ticket(s).
 2. Geldigheid: geldig vanaf aankoop t/m 31 oktober 2021 tijdens de actuele openingstijden.
 3. Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op de bevestiging.
 4. Toegang: neem op de dag van je bezoek je reserveringsbewijzen én je e-tickets van ActievandeDag mee.
 5. Huisdieren: honden en andere (huis)dieren worden helaas niet toegelaten in Dolfinarium. Geen opvang mogelijk. Volleerde hulphonden zijn in overleg en op vertoon van een erkenningcertificaat welkom.
 6. Mindervaliden: mindervaliden die niet zelfstandig het park kunnen bezoeken, mogen kosteloos een begeleider meenemen. Dolfinarium is volledig rolstoeltoegankelijk.
 7. Parkeren: is mogelijk voor € 10,- per dag. Koop je parkeerkaart direct bij aankomst op het gemeentelijk parkeerterrein bij de parkeerautomaten.
 8. Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. Kijk bij Veelgestelde vragen voor meer info.
 9. Deze actie staat online vanaf 23 oktober 2021 00:00 uur t/m 31 oktober 23:59 uur.
 10. ActievandeDag fungeert als tussenpersoon bij dit arrangement. Dolfinarium is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Prijzen

TicketActieprijs per persoonReguliere prijs per persoon
Kinderen t/m 2 jaarGratis toegangGratis toegang
Personen vanaf 3 jaar€ 15,95€ 28,50

Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit. En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw!

Beleef de nieuwe, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur, én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Een dag vol plezier

Met familie en vrienden genieten van acht prachtige voorstellingen en vier stoere speeltuinen. Een dag Dolfinarium is een hele dag lang, vól plezier!

Ontmoet de dieren

Dolfijnen

In Dolfinarium leven veel dolfijnen, van jong tot oud. Je kunt ze bewonderen in de Dolfijnendelta en DolfijndoMijn. In de Dolfijnendelta leven pasgeboren dolfijnen samen met andere dolfijnen van alle leeftijden. Sommige dolfijnen zijn zelfs meer dan 50 jaar oud!

Walrussen

De grootste dieren die in Dolfinarium leven zijn de Pacifische walrussen. Ze leven in de buurt van de Noordpool, in de Stille of Pacifische oceaan. Ze hebben familieleden die in de Atlantische Oceaan leven. Die noemen we, je raadt het al, Atlantische walrussen! Walrussen zijn niet alleen de grootste dieren van Dolfinarium, maar zeker ook de zwaarste dieren!

Zeeleeuwen

Als je zeeleeuwen hoort, weet je meteen waarom ze zeeleeuwen heten. Wat kunnen die hard brullen! Walrussen, zeehonden, zeeleeuwen en zeeberen vormen samen de orde van vinpotigen. Ze hebben namelijk vinnen in plaats van poten. Dat is handig om te onthouden toch? In Dolfinarium leven twee soorten zeeleeuwen. Californische zeeleeuwen en stellerzeeleeuwen. De Californische zeeleeuwen zijn de meest bekende zeeleeuwen. Deze komen voor in kustgebieden van Californië en de Galapagos eilanden.

De bruinvis

We noemen de bruinvis ook wel de ‘Nederlandse dolfijn’. Eigenlijk is ‘bruinvis’ een gekke naam. Allereerst is het geen vis en hij is ook niet bruin. Dit komt omdat vroeger alles wat uit de zee kwam ‘vis’ genoemd werd en alles wat donker van kleur was ‘bruin’. Bruinvissen hebben een rugvin, een staartvin en twee borstvinnen. Een rugvin voor de stabiliteit, een staartvin om snelheid mee te maken en borstvinnen om mee te sturen. Een bruinvis zwemt meestal rustig, ongeveer 5 km per uur. Toch kan hij ook een sprintje trekken, dan kan hij zo’n 25 km per uur bereiken. Snel hè?

De gewone zeehond

In Dolfinarium leven twee soorten zeehonden. De gewone en de grijze zeehond. De gewone zeehond en de grijze zeehond leven samen in Dolfinarium Waddengebied, het Zeehondenzand. De gewone zeehond ken je vast. Ze komen veel in het waddengebied voor. De grijze zeehonden zijn een stuk groter dan gewone zeehonden en hebben een ander hoofd. De verschillen kun je goed zien. Grijze zeehonden leven ook in de Waddenzee. Maar ze leven ook in koudere gebieden rond Noorwegen, de Britse eilanden en IJsland.

De grijze zeehond

In Dolfinarium leven twee soorten zeehonden. De gewone en de grijze zeehond. De gewone zeehond en de grijze zeehond leven samen in Dolfinarium Waddengebied, het Zeehondenzand. De gewone zeehond ken je vast. Ze komen veel in het waddengebied voor. De grijze zeehonden zijn een stuk groter dan gewone zeehonden en hebben een ander hoofd. De verschillen kun je goed zien. Grijze zeehonden leven ook in de Waddenzee. Maar ze leven ook in koudere gebieden rond Noorwegen, de Britse eilanden en IJsland.

Vissen

In Dolfinarium leven naast de haaien en roggen ook zeebaarzen, goudbrasems, diklipharders, 3-doornige stekelbaarzen, gevlekte lipvissen, regenboogforellen, schollen, tarbots, strandkrabben, zeekreeften, garnalen, oesters, zeepieren en anemonen. Er zijn verschillende soorten vissen. Er zijn kraakbeen- en beenvissen. Beenvissen zijn vissen met echte botten terwijl kraakbeenvissen, zoals haaien, kraakbeen als skelet hebben.

Handig: de interactieve plattegrond van Dolfinarium Harderwijk

Klik hier voor de interactieve plattegrond waar je onder tijdenschema de actuele openingstijden. Naast openingstijden vind je hier ook de actuele voorstellingen!

DealsTracker
Logo