DealsAlert
Verlopen

44% Korting Samsung HW-N400 Soundbar bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 1
iBOOD
Deal likes+322
44% Korting Naar deal
Deal likes+322
44% Korting Naar deal

44% Korting Samsung HW-N400 Soundbar. Adviesprijs is €249. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,95.

Samsung HW-N400 Soundbar met Bluetooth

Ook verkrijgbaar als all-in-one model (HW-MS550) met subwoofer!

Een ongekend diepe bas, Bluetooth-ondersteuning, vier krachtige speakers en naadloze integratie met je Samsung televisie: en dat alles in een elegant en minimalistisch design.

Met de Samsung HW-N400 verander je je woonkamer in een thuisbioscoop.

Geluid

De Samsung HW-N400 beschikt over vier krachtig speakers, twee geïntegreerde subwoofers en een basreflexpoort. Zo heb je geen extra subwoofer nodig om te genieten van een diepe bas. Dankzij de indrukwekkende wide-range tweeters worden zogenaamde ‘sweet spots’ ook nog eens geëlimineerd – waar je ook zit, het klinkt fenomenaal. Surround Sound Expansion breidt op zijn beurt het luisterveld uit – zowel horizontaal als verticaal – zodat je geniet van een prachtig surroundgeluid.

Bluetooth & Samsung-integratie

Niet alleen kun je de geïntegreerde Bluetooth-functionaliteit gebruiken om muziek vanaf je telefoon of tablet te streamen, het betekent ook dat je Samsung’s Audio Remote app kunt gebruiken en hem gemakkelijk draadloos op je Samsung TV aansluit. Je kunt dan óók direct je Samsung-afstandsbediening gebruiken voor zowel je televisie als soundbar. Wat een uitkomst!

Inbegrepen accessoires

Ten slotte wordt de HW-N400 geleverd met niet alleen een afstandsbediening, maar ook geschikte wandbevestiging. Zo kies je zelf of je je soundbar in je televisiemeubel plaatst of aan de muur bevestigt.

DealsTracker
Logo