Verlopen

44% Korting TP-Link Archer C3200 Tri-Band Gigabit Router bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+316
44% Korting Naar deal
Deal likes+316
44% Korting Naar deal

44% Korting TP-Link Archer C3200 Tri-Band Gigabit Router, normaal €199,95. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Routers.

TP-Link Archer C3200 Tri-Band Gigabit Router

Steeds meer apparaten worden tegenwoordig aangesloten op het Internet, zelfs tot aan die slimme koelkast aan toe. En al die apparaten gebruiken bandbreedte, zijn tegelijk online waardoor het druk wordt op je netwerk en je digitale filevorming krijgt. Het gevolg: een langzame verbinding, en ‘das nie leuk nie’. Dat is met deze tri-band router van TP-Link zo verholpen.

Hij beschikt over drie banden en kiest voor ieder apparaat altijd de meest geschikte band uit waardoor je altijd van hoge online snelheden geniet. Ongeacht hoeveel mensen er ook verbonden zijn. Dat werkt als volgt….

Meer wifi voor meer apparaten

De Archer C3200 maakt gebruik van Tri-band technologie waardoor je beschikking hebt over drie wifikanalen: 1x 2,4 GHz en 2x 5,0 GHz. Deze worden tegelijk gebruikt waardoor meer apparaten tegelijk aangesloten kunnen worden. Het leukste is dat dankzij Smart Connect ieder apparaat op het meest geschikte kanaal wordt aangesloten om zo altijd hoge snelheden te garanderen.

Maximale dekking en stabiliteit

Maar liefst zes high-performance externe antennes versterken het bereik en de stabiliteit van het signaal terwijl Beamforming technologie het bereik verder verbetert door draadloze apparaten te localiseren voor sterkere en betrouwbaardere verbindingen. In de achtergrond werken een krachtige 1 GHz dual-core CPU en drie co-processoren hard om alle processen vlekkeloos in goede banen te leiden. Ideaal als meerdere gebruikers tegelijkertijd browsen, streamen en gamen.

Bliksemsnel via de kabel

Uiteraard is de C3200 ook uitgerust met een aantal aansluitingen voor bekabelde verbindingen. Externe HDD’s kunnen direct op de Archer C3200 worden aangesloten via de USB 3.0 en 2.0 poorten, zodat bestanden, foto’s, muziek en video’s gemakkelijk over het netwerk kunnen worden gedeeld.

Daarnaast is de C3200 ook uitgerust met vier Gigabit Ethernetpoorten waarmee de bekabelde snelheid 10x hoger is dan via Fast Ethernet. Hiermee behalen spelcomputers, PC’s en smart tv’s hun beste prestaties.

Installatie en gebruik

De Archer C3200 is via de intuïtieve webinterface en de krachtige Tether app binnen enkele minuten ingesteld en klaar voor gebruik. Met laatstgenoemde kun je vanaf een Android of iOS apparaat onder andere netwerkinstellingen, ouderlijk toezicht en mediadeling instellen.

Doe die oude router dus de deur uit en neem altijd de snelst mogelijke route naar je online bestemming met deze TP-Link Archer C3200 tri-band Gigabit router.

Merk: TP-Link
Type: Archer C3200 Tri-Band Gigabit Router
Garantie: 2 jaar


 • Snelheden tot 3200 Mbps
 • Drie banden, kiest altijd de snelste
 • Groot bereik: zes antennes met beamforming

 • Soort router: tri-band, simultaneous
 • Wifikanalen: 3
 • Soort kanalen: 2x 5,0 GHz (1300 Mbps per band) en 1x 2,4 GHz (600 Mbps)
 • Smart Connect: automatische selectie van de meest geschikte band voor jouw apparaat voor de hoogste snelheid
 • Zes high-performance externe antennes ter versterking van het bereik en signaalstabiliteit
 • Beamforming: verbetert het bereik door draadloze apparaten te localiseren
 • Processor: 1 GHz dual-core CPU en drie co-processoren
 • USB: 1x USB 3.0 en 1x USB 2.0
 • 4x Gigabit Ethernet (10x sneller dan Fast Ethernet)
 • Eenvoudige installatie via intuïtieve webinterface en krachtige Tether app (iOS en Android)
 • Functionaliteit Tether app: o.a. instellingen voor netwerk, ouderlijk toezicht en mediadeling
DealsTracker.nl
Logo