45% Korting Google Home Mini Smart Speaker voor €33 bij Coolblue

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Coolblue
Aanbiedingen score+388
€33 €59,95 Naar deal
Aanbiedingen score+388
€33 €59,95 Naar deal

45% Korting Google Home Mini Smart Speaker. Adviesprijs is €59,95. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,95.

Productomschrijving

De Google Home Mini speaker is jouw handsfree hulp in huis. Deze slimme assistent stel je vragen of geef je commando’s. De assistent is instelbaar per taal en land. Van het land dat je instelt, krijg je de meest actuele informatie over diensten zoals het treinverkeer, het weer en het nieuws. Voor België is dit nog niet beschikbaar. Met de slimme speaker weet je ook direct hoe laat jouw eerste afspraak gepland staat. Geef daarnaast opdrachten om muziek af te spelen of dim je het licht van je smart lampen. Dankzij de spraakherkenning maak je met tot max. 6 mensen gebruik van de speaker. Verbind de slimme speaker met netstroom en vervolgens via Bluetooth met de Google Home app op je smartphone. Stel instellingen vast zoals de spreektaal van de speaker en de temperatuuraanduiding. Verbind de speaker met een Google Chromecast om spraakgestuurd video’s via de speaker naar je televisie te streamen en de Mini met andere Google Cast ondersteunde speakers te verbinden voor een hogere geluidskwaliteit.

Let op: de Google Home Mini is een digitale assistent. Wil je ook muziek afspelen via de Google Home Mini? Verbind hem dan met andere, Google Assistent compatible, speakers in huis.

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld